twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Kolegi roślinka miało mało światła i po tygodniu wyciągnęła się do 10cm a ma dopiero 2 pierwsze normalne listki (nie licząc tych początkowych). Wiele osób twierdzi, że wystarczy przysypać ziemią i zostawić tylko 1 cm łodygi nad powierzchnią i będzie spoko ale są też głosy, że to zły pomysł bo zgnije i sam nie wiem co będzie dobrym rozwiązaniem.
  • 493 / 105 / 0
Pewnie, że zły pomysł ! Po co ingerować ? Szkoda już się stała, ale pewnie niewielka. Nie odstanie się po podsypaniu. Po prostu trochę straci roślina, bo zamiast się dobrze ukorzenić, to energię wydała na wzrost za szybko. Jak to się przełoży na plon nikt Ci nie powie. Wystarczy spojrzeć na korzeń i łodygę, żeby dojść do wniosku, że łodyga nie jest stworzona do ....... podziemia :) .
PZDR !
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 7 / / 0
Dzięki za radę, już przestała się wyciągać i poszła w liście, widocznie niedobór światła był nieduży :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.