Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
Witam

Jest to mój pierwszy post, z góry przepraszam jeżeli to nie odpowiedni dział
Znalazłem ogłoszenie w którym jest napisane:

Analog DXM / MXE, który jest ok. 4-5x bardziej aktywny od wymienionych.
Nie polecamy eksperymentów z wysokim dawkowaniem i zalecamy szczególną ostrożność!
Powyższe produkty są legalne na terenie Polski. Kupujący bierze odpowiedzialność za dalsze użytkowanie produktu. My sprzedajemy go do użytku w celach laboratoryjnych !

Analog MXE:
- 1 kapsułka 15mg - 15 zł

Nie miałem jeszcze do czynienia z tego typu substancjami dotychczasowy staż to tylko marihuana. Co sądzicie o takiej ofercie? Jakiś syf który wyrządzi więcej złego niż dobrego czy coś wartego uwagi mniej lub więcej?
I przede wszystkim czy jest sens zaczynąć próbując jakiegoś substytutu czy lepiej pomartwić się o coś lepszego? Czy dawka sprzedawana (1 kapsułka) starczy dla mnie (mężczyzna koło 80 kg) czy będzie za mocne/słabe?
Uwaga! Użytkownik placek12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 418 / 0
Jeśli twój dotychczasowy staż to tylko marihuana to odpuść sobie kupowanie chuj wie czego z ogłoszeń, które nie dość, że niepewne to jeszcze napisane dziwnym językiem.

Nie do końca rozumiem co autor ogłoszenia miał na myśli jeśli mam być szczery - nie jest napisane co właściwie ma być owym analogiem. W najlepszym razie dostaniesz jakąś difenidynę albo metoksyfenidynę czy inny dyso, a w najgorszym tynk ze ściany.

Jeśli chcesz już koniecznie wychodzić poza marihuanę w swoich doświadczeniach z psychoaktywami to poszukaj jakiegokolwiek sklepu z reasearch chemicals które będą legalne i względnie porządnie opisane. Nikt Ci nie powie co tu kupisz ani nawet czy to przeżyjesz/zadziała %-D

edit: gdzie znalazłeś to ogłoszenie ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3961 / 150 / 0
jak ktos pisze, ze sprzedaje analog czegos zamiast podania nazwy to mowi samo za siebie.
niedojebanie genetyczne
  • 42 / / 0
Dzięki panowie, o takie odpowiezi mi chodziło.

Tego typu rzeczy można znaleźć na ogłaszamy24.pl- nie brałem z tamtąd nic ale znajomy się z ludźmi dogaduje. Ze swojej strony średnio bym polecał- cholera wie co kto chce Ci dać
Uwaga! Użytkownik placek12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2027 / 505 / 0
Jak chcesz próbować dysocjantów to kup sobie DXM w aptece. Po pierwsze wiadomo, że relatywnie bezpieczne, bez recepty, tanie i czystość farmaceutyczna. Na pierwszy raz akurat się nada. A jak Ci się grupa spodoba... to możesz się w nią zagłębiać ale nigdy nie daj się naciąć na oferty typu XXX modyfikowany, zamiennik xxx.
Nie jesteś wtedy w stanie świadomie ocenić ryzyka ani podjąć decyzji o dawkowaniu, a jak coś ci się stanie udzielić podstawowych informacji o narkotyku, które mogą być ważne do udzielenia pomocy medycznej.
  • 42 / / 0
Czy DXM z apteki to pewien środek na kaszel o którym kiedyś było bardzo głośno? Nie chce tu nic reklamować ani namawiać do złego
  • 3215 / 418 / 0
tutaj masz słoneczko cały dział na ten temat
dxm.html
można się tam zarówno namawiać do brania Akodinu jak i go reklamować :-)

IMO temat do zamknięcia
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.