jan potocki pisze:Swoją drogą, zjazd po "love" był jednym z najczarniejszych, długotrwałym, tragicznym w skutkach doświadczeniem mojego życia...
Procent pisze:Wiedziałem, że nadejdzie ten dzień, aż Bóg zarejestruje się na hyperrealu. Mam nadzieję, że będziemy mogli liczyć na jakieś cuda ? Nie wiem - zamienianie mąki w amfetaminę, albo chociaż zamianę najpodlejszego maku w mocarza.
Jezus wystosowuje niezwykle hojną ofertę, pozwolę sobię zacytowac Pismo Święte:
„Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni”
J 15:7
https://youtu.be/jKryf9BWDQg
Całkiem interesujące IMHO :finger:
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.