Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 258 / 2 / 0
25I-NBF
Nieprzeczytany post autor: davidb1 »
[ external image ]

25I-NBF (2C-I-NBF, NBF-2C-I, Cimbi-21) is a derivative of the phenethylamine hallucinogen 2C-I, which acts as a highly potent partial agonist for the human 5-HT2A receptor.[1][2] It has been studied in its 11C radiolabelled form as a potential ligand for mapping the distribution of 5-HT2A receptors in the brain, using positron emission tomography (PET).[3]
https://en.wikipedia.org/wiki/25I-NBF

Zakładam temat bezpośrednio o substancji 25I-NBF co by nie zaśmiecać innych wątków

Zapraszam do dyskusji i proszę o opinie (dawkowanie, sposoby administracji etc.)!
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 7 / / 0
Dawki 5mg na blotterze wykonanym z chusteczki- brak efektów, jedynie cierpkość na języku. Odświeżę informacje na forach, może ktoś coś wyciągnął z tej subs. i jeszcze raz mógłbym ją przetestować.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
  • 203 / 6 / 0
Substancja zażywana w dawkach 25mg[-/+ (5mg)] drogą i.n jest aktywna, bardzo przyjemna, coś na granicy lekkiego psychodelika i empatogena, bodyload, podbicie kolorów (I innych subtelnych odczuć zmysłowych) charakterystyczna dla psychodelicznych fenylo, wrażenia umysłowe przypominające raczej empatogeny z grupy apxx, euforia, empatia itp, myślę, że w wyższych dawkach może mieć bardziej psychodeliczne, drapieżne właściwości, w każdym razie doniesienia o jej nieaktywności są bezpodstawne i wynikają ze (zrozumiałej) ostrożności badaczy
  • 7 / / 0
Roztwór tej substancji w spirytusie, samo odparowanie nie wystarczy (zauważyłem straty w innej substancji, gdy odparowywałem roztwór, straty około 80%), więc jak przygotować takowy do podania i.m.? (ofc. wiem, że nie wolno podawać spirytu, chodzi jedynie o techniczny sposób oddzielenia tych subs.) :finger:
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
  • 95 / 8 / 0
Jak wypada porównanie działania, odczuć do 25I-NBOMe / 25B-NBOMe ? Niektórzy w necie wypowiadali się, że właściwie nie do odróżnienia. Byłbym wielce rad, ale czy faktycznie tak jest?
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 44 / 8 / 0
a ja słyszałem że jest zupełnie nieaktywne, nawet w dużych dawakch aale w przypadku [CUT] czyli jednego źródła.

Nie podajemy tutaj nazw vendorów- tur3k
  • 6 / / 0
Czy ktoś testował 25I-NBF?
Chodzi mi o rzetelną opinię w dawkowaniu oralnym.
Bo z tego co badam temat, to opinie są skrajnie różne - jedni mówią: Niedziała, nieaktywne - a inni twierdzą Działa, podobne do 25x-NBOMe
Jak to jest w końcu z Panem NBF? :)
  • 203 / 6 / 0
Działa, ale nie w dawkach w okolicy 1mg a 20
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.