jedna z tych byla Dormicum przez co z kumplem rozwalilismy stacje paliw i legalne konsekwencje mozna sobie wyobrazic..
W zeszlym roku w sierpniu wziolem sie w koncu za odstawianie Clonazepamu ktory bralem w dawkach 2x 2mg na dzien
jest teraz Kwiecien a wiec minelo okolo 7 miesiecy szalenstwa . .
mysle ze oproznilem swoj system z benzo raz i na zawsze ! !
nie mam problemu z innymi uzywkami dzieki Bogu... jednak lekarze przepisuja zopiklon abym mogl spac.
Nie chcce tego brac, bo boje sie ze sie uzaleznie.
Wlasnie jak jest z tym zopiklonem. :rolleyes:
Dziekuje :cheesy:
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Pawno, jak nie potrafisz zasnąć bez chemii to spróbuj mianseryny. Nie uzależnia, robi co należy a skutki uboczne są do zaakceptowania.
Fakt że może go szybko odstawiam bo nie jem go w opór, raz na jakiś czas sobie kupię. W każdym razie w ogóle nie mam po nim czegoś takiego jak "faza" co na benzo da się osiągnąć bez problemu.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.