Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 1 / 0
Trochę się naszukałem na temat wykrywalności (głównie mocz) metabolitów rc więc postanowiłem założyć temat, w którym userzy będą mogli opisać swoje wyniki po użyciu rc. Myślę że przydałby się jeden zbiorczy temat w którym można znaleźć wyniki na obecność danego rc w moczu/ślinie zamiast przekopywać się przez stosy postów i domyślania się czy pochodne dadzą fałszywie pozytywne wyniki.

Z mojej strony:
N-etylobufedron (NEB): sort zakupiony w połowie maja. puder/drobniutkie kryształk od dwóch dni pod wpływem wynik testu (multi, nie mogłem dostać pojedyńczego na amfetamine, "domowe laboratorium polecany przez stowarzyszenie monar")
amp: NEGATYWNY
na teście tego samego typu kodeina po 7 latach ciągu: jak w instrukcji: 3 dni przerwy i wynik NEGATYWNY

Wklejam to co znalazłem na forum:
JohnBravo pisze:
W moim przypadku po zarzuciu 3mmc robione testy na mocz w szpitalu. Ku mojemu zdziwieniu wyszedl pozytywny wynik na opiaty..
meoworange pisze:
Miałam toksykologię z krwi na obecność środków odurzających.
Dzień wcześniej jadłam 3mmc, a przed pobraniem krwi paliłam AB-CHMINACA.
Otóż wykryto: amfetaminę, metamfetaminę, ekstazy
Żadnej z powyższych substancji nie brałam bardzo dawno.
A jak się nie przyjmie to do pieca
Ostatnio zmieniony 28 marca 2015 przez Kkaczuszka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1329 / 58 / 0
Po mieście chodzą słuchy, że testy narkotykowe z apteki lubią sobie czasem dla beki wykryć coś czego nie ma, albo nie pokazać tego co jest.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 43 / 1 / 0
Zdarza mi sie tak że, słyszę różne rzeczy wtedy to potwierdzam. (Albo jestem czymś zjedzony i samo przechodzi)
Do tematu: robilem sobie testy wielokrotni i nigdy nie dały pozytywnych wyników na coś czego nie powinno być. Pomijam fakt fałszywie pozytywnych wyników jak np. amfetamina po metkacie/efedrynie lub wynikające z manipulacji testem lub niewłaściwego przechowywania. Do tego ma służyć ten temat: różne rc rozkładają sie na różne metabolity i są rożnie wykrywane, dlatego napisałem jakim testem się badałem (mogłem w sumie podac serie prod.) I z jakigo okresu był mniej wiecej rc. (Wiadomo jak jest: czasem dostaje sie coś innego niż zamawało) ktoś komu zależy kupi test jesli tylko rc wyda się czymś innym niż powinien. I wtedy mógłby ująć wyniki w tym temacie.
dlatego prosiłbym o pisanie sprawdzonych wyników nie jakiś osiedlowych legend w których ktoś przemilczał to i owo.
  • 52 / 3 / 0
jarekjurek pisze:
Po mieście chodzą słuchy, że testy narkotykowe z apteki lubią sobie czasem dla beki wykryć coś czego nie ma, albo nie pokazać tego co jest.
Wynik testu przyszedł mi pocztą od policji. może i robili testem z apteki kto ich tam wie. %-D
wszystko w co uwierzysz będzie bogiem, nawet gówno.
  • 29 / 1 / 0
24 h po warowania pvp 0 śladów potwierdzone badaniem krwi
Uwaga! Użytkownik mozliwosc1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Będąc pod wpływem 3mmc w badaniach moczu w szpitalu stwierdzono obecność:
- amfetaminy,
- metamfetaminy,
- ecstasy,
- kokainy.

Jeżeli ktoś nie wierzy, mogę przesłać skan wyników na priv.

Pozdr.
  • 708 / 24 / 0
Sprężynka pisze:
- amfetaminy,
- metamfetaminy,
- ecstasy,
- kokainy.

Pozdr.

Po jakim czasie od zażycia było badanie?
  • 1 / / 0
Jakieś 30h po zażyciu a-pvp i flubromazolamu testy w szpitalu nic mi nie wykryły.
  • 1509 / 223 / 0
Sprężynka pisze:
- amfetaminy,
- metamfetaminy,
- ecstasy,
- kokainy.

Pozdr.
Ja dla przykładu bardzo wierzę. Podobnie miał mój kumpel, którego zabrano do szpitala z baru, bo mu nawaliła wątroba albo trzustka (nie pamiętam już). Zaczął się zwijać z bólu i chcieli go zabrać na SOR, a kretyn zaczął naspeedowany spieprzać z karetki, więc dostał ode mnie dwa szybkie i wsiadł tam, a gdy lekarz zapytał co żarł/pił to nastąpiła chwila milczenia i gdy się przyznał to zawieźli go na toksykologię. Porobili testy, zakazali uciekać ze szpitala (już to wcześniej robił xD) pod groźbą donosu na psy i został, a na testach wyszło mniej więcej to, co u Ciebie.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 7 / / 0
Hexe pisze:
Sprężynka pisze:
- amfetaminy,
- metamfetaminy,
- ecstasy,
- kokainy.

Pozdr.
Ja dla przykładu bardzo wierzę. Podobnie miał mój kumpel, którego zabrano do szpitala z baru, bo mu nawaliła wątroba albo trzustka (nie pamiętam już). Zaczął się zwijać z bólu i chcieli go zabrać na SOR, a kretyn zaczął naspeedowany spieprzać z karetki, więc dostał ode mnie dwa szybkie i wsiadł tam, a gdy lekarz zapytał co żarł/pił to nastąpiła chwila milczenia i gdy się przyznał to zawieźli go na toksykologię. Porobili testy, zakazali uciekać ze szpitala (już to wcześniej robił xD) pod groźbą donosu na psy i został, a na testach wyszło mniej więcej to, co u Ciebie.
Czyli ogólnie aminy, nie ? ;) Jak robili te testy ? Jeśli siedzą tam specjaliści typu CSI: o, zrobiło się zółte, koleś wziął amfetaminę, to można je włożyć między bajki. To nie jest dowód na strukturę związku :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.