Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 84 / / 0
Witam. Jestem od kilkunastu tygodni na całkowitej przerwie od epha. Nie wiem czy mozna to nazwać detoksem. Nie zjadłem go dużo, w kilku "sesjach" trwających maks 10 dni ładowałem go dziennie po łącznie może 50-60 mg. Odstawiałem bo pojawiały się skrajnie niesprzyjajace efekty uboczne. Drgawki, nagły zjazd, kilkudniowa bezsenność, uczucie niepotrafienia "złapać" mysli w głowie.
Po ostatnim razie miałem zjazd trwający jakieś 3 tygodnie.
Całkowicie usunięta możliwość zaśnięcia, świadome sny jeśli już, ledwo umiałem uchwycić z głowy jak mam na imię.

Do teraz pozostały Drgawki. Kiedy siedze w spokoju albo położe się spać są najbardziej wyczuwalne( a może wtedy się aktywują?)
Czuje w głowie jakby kopnięcie prądu, ułamek sekundy później spina mi się mięsień, a raczej część mięsnia na ręce. Ciężko mi to opisać. Tak jakby pewna mała część np mięśnia odpowiadającego za zgięcie palców aktywowała się, w następstwie drgnęła palcami. Później to samo dzieje się z mięśniami na brzuchu a potem nagle spina się łydka lub prostują się palce w stopie.
To wszystko jest takie mimowolne, dziwne. Mam wrażenie że jakby mnie wtedy ktoś przytrzymał całkowicie niepozwalając na ruch, ponadrywał bym sobie mięśnie.
Co mi jest?
Aktualnie dodatkowo ostro pracuje fizycznie, nadużywam kawy i energy drinków oraz guayosa. Mam wrażenie że wtedy to wszystko się nasila.
Nie chce zdechnąć, a od jakiegoś czasu nachodzą mnie czarne myśli.
Wcześniej byłem żywy i dużo trenowałem, teraz mój organizm zdaje się być ostro wyczerpany, nawet po takim czasie.

Aha, od dzieciaka miałem problem z czym jakby połączenie świadomego śnienia i oobe.
Czasem po kilka razy dziennie, zdiagnozowane i ustalone z chłopakami stąd że to klasyczny mocny przypadek porażenia przysennego. W związku z czym usłyszałem zarzut że być moze nadmiar bodajże acetylocholiny, którejmój mózg być może z tego powodu może mieć za dużo, w połączeniu z ephem zrył mój organizm. Ale sam niewiele o tym wiem. chce tylko poczuć się normalnie.
  • 839 / 67 / 0
Mam dobre wieści, kolego: Nie umierasz :cheesy:
Takie skurcze prawdopodobnie są spowodowane niedoborem magnezu, więc oczywistym jest, co powinieneś w takiej sytuacji zrobić ;) Ogarnij się ze spożywaniem kofeiny, bo to tylko potęguje problem. Gwarantuję Ci, że jeśli przestawisz sie na zdrowszy tryb życia - normalne (zdrowe i regularne) jedzenie, ograniczone spożycie kofeiny, więcej płynów i codzienne uzupełnianie witamin, mikro i makroelementów - to wszystko wróci do normy.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 84 / / 0
zjadłem już 5 paczek asparginu i jakis magnez bodajze w postaci propionatu ;/
  • 20 / / 0
Mikroelementy są jeszcze potrzebne. Nie tylko magnez a dodatkowo potas i sód. Dodatkowo duże nawadnianie z mała ilością np. soku czegoś co powoduje, że woda nie trafia w krwiobiegu bezpośrednio tylko przez żołądek jest przetwarzane. Proponuje też saunę ładnie przyspiesza proces oczyszczania organizmu.
  • 30 / / 0
To jedz helat Magnezu B6, najlepiej wchłanialny
diagnoza- schizofrenia paranoidalna (F20.0)
  • 138 / 1 / 0
Brzmi jak mi dobrze znane brainzapsy tylko ja mam je jak odstawie citalopram i co najgorsze powtarzaja sie z 3-4x na minute
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 289 / 4 / 0
jakis magnez bodajze w postaci propionatu ;/
Taki w ampułkach do injekcji? :D
Chyba chodziło Ci o jakiś inny magnez :p

Polecam wizytę u neurologa.
  • 20 / / 0
Próbowałeś u neurloga z takimi zgrywnymi drgawkami się pojawić? Ciekawe co mu powiesz, że po czym to jest, wątpie żeby wiedział jak Ci pomóc. Jednak jest to pochodna czegoś co jest dobrze znane, a pochodne mają to do siebie, że mają odmienne działanie :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.

Dzieci żyjące z palaczami marihuany, mają pozytywne wyniki testów na obecność narkotyku

Według nowego badania, palenie marihuany w domu jest związane z wyższym ryzykiem wykrycia biomarkerów marihuany w moczu dzieci mieszkających w tym samym gospodarstwie domowym. Choć autorzy podkreślają, że wyników nie należy traktować bez zastrzeżeń, to badanie wskazuje na potencjalne zagrożenia zdrowotne, które warto dokładniej zbadać.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.