Znajomy też miał okres abstynencyjny (okolice 1,5 miesiąca) i wszystko spoko tzn całkeim poukładany, funkcjonowanie ok, zmotywowany do wysiłku.
Wpadło mu w łapy 2g alfy, 1 EPH, 0,5 MXE i kilkanascie etizolamów. Parę nocek nieprzespanych i po wszystkim (zrobił to w jakie 6 dni) przez kilka dni chcicało mu się tylko leżeć, nastrój zjebany jakieś lęki , nie do ludzi.
Pozczątkowo myślane było, że to przez etizolam jakieś obajwy odstawienne (alpry wystarczą mu 5mg i już je czuje). Ale to jednak chyba całokształt kosztów jakie niosą ze sobą dla niego takie występy.
Powiedzmy, że do od początku lipca tak do 20-ego zjałem dwa Alproxy. Na koniec dojebałem sie 3 dniowym ciągiem na Lorafenie i wódzie- urwany film i dołek (listek poszedł). Ponoć biegałem półnago po centrum.
nieobgryzampaznokci pisze:Ale alko ciągle chleje.
zrobiles jeden krok zrob i drugi..
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.