...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
Od 01.08 przestałem ćpać. Tak z po prostu. Problem polega na tym, że mam całkowite odmóżdżenie. Ciągłe bóle głowy, chujowe samopoczucie, wkurwienie na wszystko. Uczucie pustki i kiślu w deklu, problemy z dogadaniem się z ludźmi. Waliłem sporo prochów i wódy przez 3 miechy, miesięczny ciąg na alprze. Kurwa minął tydzień a dojść nie mogę do siebie. Nawet 3 sety smakowej nie stawiają mnie do pionu- chodzę wkurwiony, unikam kontaktów z ludźmi. Mam przygotowaną mieszankę- tyrozyny i ALC w stosunku 7,5:7 (zapas na około 3 tygodnie)- dawkować to sobie jakoś? Miał ktoś podobnie?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
a czego sie spodziewales ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
A kiedy tą alprę jadłeś, moze ostatnio i najzwyczajniej jeszcze cie odstawka męczy?

Znajomy też miał okres abstynencyjny (okolice 1,5 miesiąca) i wszystko spoko tzn całkeim poukładany, funkcjonowanie ok, zmotywowany do wysiłku.
Wpadło mu w łapy 2g alfy, 1 EPH, 0,5 MXE i kilkanascie etizolamów. Parę nocek nieprzespanych i po wszystkim (zrobił to w jakie 6 dni) przez kilka dni chcicało mu się tylko leżeć, nastrój zjebany jakieś lęki , nie do ludzi.
Pozczątkowo myślane było, że to przez etizolam jakieś obajwy odstawienne (alpry wystarczą mu 5mg i już je czuje). Ale to jednak chyba całokształt kosztów jakie niosą ze sobą dla niego takie występy.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 3854 / 312 / 0
To naturalne, że będziesz musiał odchorować politoksykomaństwo. I nie myl pojęć. Odstawienie ćpania, oznacza odstawienie go całkowicie, a nie zamienianie całej gamy prochuff na najbardziej chujowy, legalny narkotyk jakim jest alko.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
No właśnie- ciągle chleje przed snem. Zacząłem się kurować magnezem. Więcej wpierdalam, waga idzie w górę. Ale alko ciągle chleje.

Powiedzmy, że do od początku lipca tak do 20-ego zjałem dwa Alproxy. Na koniec dojebałem sie 3 dniowym ciągiem na Lorafenie i wódzie- urwany film i dołek (listek poszedł). Ponoć biegałem półnago po centrum.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 1 / 0
odstaw tez neta bo kurwa rynce opadaja na takie tematy
  • 4024 / 370 / 950
nieobgryzampaznokci pisze:
Ale alko ciągle chleje.
To przestań. Idź do kościoła albo do biblioteki.
  • 1676 / 106 / 0
alko dopiero ryje.
Aczkolwiek 2 piwka przed snem i mógłbym juz sie nie podnosic.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
O chuj. Stykało 2x500mg apapu i ból usunięty. Zostało obniżone samopoczucie. Ale czuje po woli dochodzę do siebie. Koniec z ćpaniem do nowego roku
  • 1676 / 106 / 0
dlaczego nie od teraz ?
zrobiles jeden krok zrob i drugi..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."