Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Czy w Amsterdamskich coffeshopach można zakupić mniejsze ilości niż 1g? Niedługo się tam wybieram i trochę nurtuje mnie ta kwestia. Z góry dzięki za pomoc.
  • 478 / 22 / 0
Tak.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Ja nie spotkałem takich gdzie można kupić mniej niż gram (nie spotkałem a byłem w wielu). Przeważnie 1g to minimum a są takie gdzie minimum to 2g. Stan na maj/czerwiec 2013. Ew. można kupić blanta weed, weed/hush, hush.
  • 365 / 2 / 0
Na luzie kupowałem 0,5g w Amsterdamie w wielu coffe.
  • 45 / / 0
Wybierz sie do coffa, gdzie uczeszcza mniej osob, nie greenhouse, tylko jakis taki malutki kofik, nie powinno byc problemu.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich