Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Czy w Amsterdamskich coffeshopach można zakupić mniejsze ilości niż 1g? Niedługo się tam wybieram i trochę nurtuje mnie ta kwestia. Z góry dzięki za pomoc.
  • 478 / 22 / 0
Tak.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Ja nie spotkałem takich gdzie można kupić mniej niż gram (nie spotkałem a byłem w wielu). Przeważnie 1g to minimum a są takie gdzie minimum to 2g. Stan na maj/czerwiec 2013. Ew. można kupić blanta weed, weed/hush, hush.
  • 365 / 2 / 0
Na luzie kupowałem 0,5g w Amsterdamie w wielu coffe.
  • 45 / / 0
Wybierz sie do coffa, gdzie uczeszcza mniej osob, nie greenhouse, tylko jakis taki malutki kofik, nie powinno byc problemu.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.