Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Czy w Amsterdamskich coffeshopach można zakupić mniejsze ilości niż 1g? Niedługo się tam wybieram i trochę nurtuje mnie ta kwestia. Z góry dzięki za pomoc.
  • 478 / 22 / 0
Tak.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Ja nie spotkałem takich gdzie można kupić mniej niż gram (nie spotkałem a byłem w wielu). Przeważnie 1g to minimum a są takie gdzie minimum to 2g. Stan na maj/czerwiec 2013. Ew. można kupić blanta weed, weed/hush, hush.
  • 365 / 2 / 0
Na luzie kupowałem 0,5g w Amsterdamie w wielu coffe.
  • 45 / / 0
Wybierz sie do coffa, gdzie uczeszcza mniej osob, nie greenhouse, tylko jakis taki malutki kofik, nie powinno byc problemu.
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.