Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
W moim przypadku - ubzdurałem sobie, że boli mnie gardło, więc poszedłem do kuchni po coś na gardło. Znalazłem coś ze spryskiwaczem i bez zastanowienia psiknąłem prosto na gardło... Potem myślę - coś jest nie tak. Zacząłem doczytywać co to jest - okazało się, że jest to środek przeciwbólowy na mięśnie/stawy, etc., który się psika na ciało i rozmasowuje :-D
Potem mało co się nie porzygałem :kotz:
I tak ciężko na gardle i niesmacznie do końca fazy... Na drugi dzień też jakieś dziwne uczucie na gardle hehe.
Mam nauczkę :D
Na 600mg po zespole serotoninowym (podróż na DXM właśnie nim zaczynam) poszedłem umyć miskę do łazienki, gdzie wyjątkowo szybko zaczęło się wczytywać DXM. W przeciągu 2 minut z lekkiego 1 platenau osiągnąłem 3-cie.
Poszedłem więc do pokoju z zamiarem położenia się i założenia słuchawek.
BLACKHOLE
Rano budzi mnie ojciec- Leżę w łóżku w normalnych ciuchach, w pokoju bajzel jakby tornado przeszło (zawsze jest porządek), a kibel ubabrany rzygami.
Było, minęło :-D
""grzyyyyybyyyy, kwaaasssyyy, akodiiinyyy, traaawyyy
tanio tanio
komu bo lecim do domu"
kurwa, czułem się jak w w Fear and Flo w tym barze
otoczyły mnie same świnie
The people that dislikes me have nothing to lose
Say whatever you want motherfucker
Just say my name
Thats all I need, because you know what?
I ain't going nowhere until I've done it all
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.