przełamałem barierę i.v i próbowałem metkata, tramadolu, kodeiny, DXM i wiele innych aptecznych syfów
mając złamana rękę i będąc po badaniach krwi stwierdziłem że szkoda zdrowia na to wszystko. zacząłem patrzeć na siebie jak na wrak samochodu, jak na najgorszej jakości człowieka w społeczeństwie. siedząc w ukryciu prawdopodobnie prędzej czy później ktoś odkryłby mój mroczny sekret.
dlatego w tym miejscu chciałbym się ze wszystkimi pożegnać...
życzę zdrowia i rozsądku
raven gray pisze:Jakbym miał skończyć z H to tak jakby mnie ktoś od respiratora odłączył.
-No to panie AlternativeMD, dostanie pan na ten ból Tramal, odpłatność 30%
-Nosz kurwa mać!
A tak na serio to życzę wytrwałości, oby Ci się udało, choć na pewno będzie ciężko, nie raz i nie dwa pojawi się ciśnienie, żeby znowu się naćpać. Czy będziesz w stanie mu nie ulec? To zależy już tylko od Ciebie. Wielu już było takich co definitywnie kończyli z dragami, a wracali do nich bardzo szybko.
chusajn pisze:Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
chusajn pisze:Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.