przełamałem barierę i.v i próbowałem metkata, tramadolu, kodeiny, DXM i wiele innych aptecznych syfów
mając złamana rękę i będąc po badaniach krwi stwierdziłem że szkoda zdrowia na to wszystko. zacząłem patrzeć na siebie jak na wrak samochodu, jak na najgorszej jakości człowieka w społeczeństwie. siedząc w ukryciu prawdopodobnie prędzej czy później ktoś odkryłby mój mroczny sekret.
dlatego w tym miejscu chciałbym się ze wszystkimi pożegnać...
życzę zdrowia i rozsądku
raven gray pisze:Jakbym miał skończyć z H to tak jakby mnie ktoś od respiratora odłączył.
-No to panie AlternativeMD, dostanie pan na ten ból Tramal, odpłatność 30%
-Nosz kurwa mać!
A tak na serio to życzę wytrwałości, oby Ci się udało, choć na pewno będzie ciężko, nie raz i nie dwa pojawi się ciśnienie, żeby znowu się naćpać. Czy będziesz w stanie mu nie ulec? To zależy już tylko od Ciebie. Wielu już było takich co definitywnie kończyli z dragami, a wracali do nich bardzo szybko.
chusajn pisze:Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
chusajn pisze:Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.