...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 147 / / 0
jakiś czas bylem z wami i przemierzałem HR z pasja młodocianego ćpuna szukając nowych sposobów na "latanie"
przełamałem barierę i.v i próbowałem metkata, tramadolu, kodeiny, DXM i wiele innych aptecznych syfów
mając złamana rękę i będąc po badaniach krwi stwierdziłem że szkoda zdrowia na to wszystko. zacząłem patrzeć na siebie jak na wrak samochodu, jak na najgorszej jakości człowieka w społeczeństwie. siedząc w ukryciu prawdopodobnie prędzej czy później ktoś odkryłby mój mroczny sekret.
dlatego w tym miejscu chciałbym się ze wszystkimi pożegnać...
życzę zdrowia i rozsądku
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
I tak pewnie powrócisz tu za jakiś czas. Niekoniecznie pod tym samym nickiem, bo byłoby to poniekąd przyznaniem się do porażki. Jeżeli miałeś te badania niedawno (kilka dni temu), to jest chyba zbyt wcześnie, aby głosić takie górnolotne hasła. Niemniej jednak - wytrwałości życzę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 0
Jakbym miał skończyć z H to tak jakby mnie ktoś od respiratora odłączył. %-D
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
raven gray pisze:
Jakbym miał skończyć z H to tak jakby mnie ktoś od respiratora odłączył. %-D
:cheesy: :-D :-p :*) :finger: :gun: :listen: :diabolic: %-D %-D %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 510 / 6 / 0
Za jakiś czas AlternativeMD poszedł do lekarza, bo coś go ręka zaczęła napieprzać w miejscu, gdzie miał to złamanie.

-No to panie AlternativeMD, dostanie pan na ten ból Tramal, odpłatność 30% %-D
-Nosz kurwa mać!

A tak na serio to życzę wytrwałości, oby Ci się udało, choć na pewno będzie ciężko, nie raz i nie dwa pojawi się ciśnienie, żeby znowu się naćpać. Czy będziesz w stanie mu nie ulec? To zależy już tylko od Ciebie. Wielu już było takich co definitywnie kończyli z dragami, a wracali do nich bardzo szybko.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 2 / 0
Jesli chodzi o detox to faktycznie odciecie sie od tego szatanskiego ale fajnego :-) forum bardzo duzo robi. Wchodzac tu czytajac tych wsystkich lotnikow i ich przezycia, a takze pojawiajace sie nowinki w swiecie dragow clowiek mocno sie nakreca. Kiedys dlugo tu nie zagladalem i to byl bardzo czysty okres pomijajac alko i gibony :cheesy:
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Przecież to że ktoś zagląda na HR nie oznacza że musi brać. Przecież forum jest od tego żeby sobie podyskutować, powymieniać opinie, czasem się pospierać i tym podobne. Ale....jeśli to nakręca niektórych to jak najbardziej słuszna decyzja żeby więcej nie zaglądać :-)
  • 3127 / 27 / 0
Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
High, how are you?
  • 203 / / 0
chusajn pisze:
Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
Zazdroszcze... :/ Mi niektóre tematy robią ogromne ciśnienie na dany specyfik. Na szczęście [H] pomaga mi to jakoś kontrolować, żeby nie wjebać się po uszy i prowadzić "normalne" życie.
Do odważnych trip należy :)
  • 1030 / 91 / 0
Re: koniec z HR
Nieprzeczytany post autor: g3no »
chusajn pisze:
To chyba jest tak, że do pewnego momentu zachęca, aż w końcu od innego momentu zniechęca.(Sytość)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.