przełamałem barierę i.v i próbowałem metkata, tramadolu, kodeiny, DXM i wiele innych aptecznych syfów
mając złamana rękę i będąc po badaniach krwi stwierdziłem że szkoda zdrowia na to wszystko. zacząłem patrzeć na siebie jak na wrak samochodu, jak na najgorszej jakości człowieka w społeczeństwie. siedząc w ukryciu prawdopodobnie prędzej czy później ktoś odkryłby mój mroczny sekret.
dlatego w tym miejscu chciałbym się ze wszystkimi pożegnać...
życzę zdrowia i rozsądku
raven gray pisze:Jakbym miał skończyć z H to tak jakby mnie ktoś od respiratora odłączył.
-No to panie AlternativeMD, dostanie pan na ten ból Tramal, odpłatność 30%
-Nosz kurwa mać!
A tak na serio to życzę wytrwałości, oby Ci się udało, choć na pewno będzie ciężko, nie raz i nie dwa pojawi się ciśnienie, żeby znowu się naćpać. Czy będziesz w stanie mu nie ulec? To zależy już tylko od Ciebie. Wielu już było takich co definitywnie kończyli z dragami, a wracali do nich bardzo szybko.
chusajn pisze:Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
chusajn pisze:Mnie forum zniechęca do ćpania, między innymi dlatego tu zaglądam. Póki co działa świetnie :D
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.