Mi się zdarzyło parę razy, głównie w klubach, a nic nikomu nie zrobiłem. Ot było po mnie bardzo widać, że coś zażyłem ;)
Wychodząc obejrzeć nadwiślański świt ze skwaszoną ekipą mieliśmy wymianę zdań z jakimś eloziomkiem wracającym z imprezy, w trakcie rozmowy powiedzieliśmy mu o zarzuconym kwasie, typ posmęcił coś w stylu "chłopaki nie bawcie się w to, zajarajcie se lepiej" ale żadnej spiny nie było
nic mruknąć nie mogę, bo zaraz alarm się włącza... jak sobie zażartowałam, że fajnie by było mieć wytwórnię płyt i do niektórych dołączać kwasa dla lepszego odbioru muzyki to mnie tak zhejtowano, że masakra. Żartu o MDMA u dentysty tez nie skumali.
Od razu hejt, bo przecież to mnie popierdoliło, że ciągle o jednym myślę.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
Nie polecam.
Fajne szelki mają.
@dół
Bo nie jest tró ojowcem. ;) Prawdziwy by Ci najebał.
znam kilku, jeden z nich mi ogarnia palenie.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
hipollek pisze:Pewnego razu, będąc na Śląsku, kuzynka miała dość różnorodną ekipę: od punków, po normalnych, przez oi!, no szeroki zarys. Już po podchmieleniu podbiłem do Oi!owca, który z nami siedział, aby mi ogarnął worka palenia, a ten zaczął z kilkoma jakieś przyśpiewki o tym, że "zabiją ćpuna". Całe szczęście żartowali, ale prosił, aby następnym razem nei pytać Oi!owca o dragi. :-D
Nie polecam.
Fajne szelki mają.
@dół
Bo nie jest tró ojowcem. ;) Prawdziwy by Ci najebał.
a i w tych kregach hr jest znany, luknijcie na kawalek Prawy Prosty - Narkomanska Moda w tekscie "...hiperrealna propaganda w polskiej sieci, aby mogly czytac je polskie dzieci" czy jakos tak
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.