1-(3,4-dimetylofenylo)-2-(etyloamino)propan-1-on
Pojawił się na polskim rynku. Wydłużenie łańcucha N-alkilowego generalnie osłabiało działanie katecholaminergiczne beta-ketonów, a użytkownicy 3,4-DMMC często narzekali na nieprzyjemną stymulację. Być może 3,4-DMEC będzie pod tym względem lepszy?
Ciekawi mnie także porównanie go z 3-MMC, nie próbowałem jednak 3,4-DMEC. Ktoś zechce się wypowiedzieć? :)
Okazalo sie to jednak ściemą vendorów i sprzedawano pod tą nazwą 4-emc lub mieszankę ketonów
Widziałem raporty, że 3,4-DMEC w zapachu jest podobny do oryginalu, zapewnil nienajgorsza faze po dawce 150mg, lecz spowodował 3 dni problemów z krążeniem , wiec ten shit może byc niezle toksyczny
i ciekawy cytat z d-f:
3,4-DMMC is NOTHING like 4-MMC. There's definite stimulation, but absolutely NO empathogenic feeeling to it. Feels like a "dirty" stimulant. Definitely not worth it and will never be a replacement for 4-MMC IMO.
Although 3,4-DMEC produces identical effects to 4-MMC and 4-MEC produces VERY similar effects (like "mephedrone light"). Have yet to hear anything regarding 4-EMC (4-Ethylmethcathinone)
Ale zacznę chyba od oralu .Rady mile widziane .:)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.