Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 6182 / 437 / 12
[ external image ]
1-(3,4-dimetylofenylo)-2-(etyloamino)propan-1-on

Pojawił się na polskim rynku. Wydłużenie łańcucha N-alkilowego generalnie osłabiało działanie katecholaminergiczne beta-ketonów, a użytkownicy 3,4-DMMC często narzekali na nieprzyjemną stymulację. Być może 3,4-DMEC będzie pod tym względem lepszy?

Ciekawi mnie także porównanie go z 3-MMC, nie próbowałem jednak 3,4-DMEC. Ktoś zechce się wypowiedzieć? :)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 402 / 3 / 0
Wielka niewiadoma na rynku RC, jakis czas temu było sporo raportów na temat r-mmc ktore mialo niby byc ta substancja
Okazalo sie to jednak ściemą vendorów i sprzedawano pod tą nazwą 4-emc lub mieszankę ketonów %-D

Widziałem raporty, że 3,4-DMEC w zapachu jest podobny do oryginalu, zapewnil nienajgorsza faze po dawce 150mg, lecz spowodował 3 dni problemów z krążeniem , wiec ten shit może byc niezle toksyczny

i ciekawy cytat z d-f:
3,4-DMMC is NOTHING like 4-MMC. There's definite stimulation, but absolutely NO empathogenic feeeling to it. Feels like a "dirty" stimulant. Definitely not worth it and will never be a replacement for 4-MMC IMO.

Although 3,4-DMEC produces identical effects to 4-MMC and 4-MEC produces VERY similar effects (like "mephedrone light"). Have yet to hear anything regarding 4-EMC (4-Ethylmethcathinone)
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2013 przez wiewi2, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 720 / 12 / 0
apropo tego cytatu z d-f(jak i opini wielu uzytkownikow tego forum) 3,4DMMC nie ma prawie nic do stymulantów o_O. A ludzie jeszcze pisza ze to czysty wład. Masakiera. %-D
  • 377 / 3 / 0
wiewi2, podpisuje się, silnie toksyczna substancja, szkoda serducha.
Whole life is about "up" and "down".
  • 1049 / 10 / 0
Sprobowalem podczas swiat 250 oralnie i napisze tylko tyle, ze gorsze to, nizli 3,4-DMMC, a już 3,4-DMMC mi się nie podobalo. Jakies bole brzucha, zawroty glowy, leki, tętno galopuje i slabo, jelsi chodzi o cpanie i efekty jakies specjalne. Po trzech godzinach wzialem alpre, żeby zbic to.
  • 377 / 3 / 0
Czyli właściwie jasne - nieudany ala-stymulat, przy którym negatywne efekty przebijają cokolwiek interesującego, jeśli coś takiego istnieje.
  • 377 / 3 / 0
Dzisiaj na stronie mojego sprzedawcy pojawiła się informacja o tym, że mają do odstąpienia podróbki 3,4-DMEC. Możliwe, że się na to natknąłem, bo podobno krążyło tego prędzej po sieci i to właśnie te, które powodowały problemy z serduchem. Chyba trochę za szybko zbanowałem tą substancję, może ktoś się jeszcze wypowie po testach z niepodróbkami?
  • 147 / 1 / 0
Mój sampel 1 g właśnie leci do mnie .Raczej na weekendzie spróbuje cos dodac od siebie ,tylko zastanawiam się od jakiej dawki zacząć i jakiej lepiej nieprzekroczyc ,do tego czy sniff czy oral .
Ale zacznę chyba od oralu .Rady mile widziane .:)
  • 377 / 3 / 0
Ja po 200mg oral miałem niefajnie, także polecam zacząć maks od 100.
  • 84 / / 0
Jeeee dostałem darmowy drug ale jak zobaczyłem zapach i opisy na d-f podzienkowalem ilczą sie intencje zapach znajomy 3,4dmmc odzuciło mnie kazałem se odsypać 100 a resztę puściłem za 40
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.