Może mi ktoś wyjaśnić jak sprawdzają oni mój wiek? Czy na dobra sprawe 18 to czysto teoretyczna liczba, bo każdemu udaje się kupić?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Bo gdzie byli rodzice???
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
W wyniku bezpodstawnych zatrzymań właścicieli sklepu Chemicznego we Wrocławiu zawieszamy sprzedaż do czasu wyjaśnienia. Jednocześnie informujemy iż żadne dane klientów naszego sklepu nie są w stanie być ujawnione lub udostępnione. Wracamy jak tylko nasi koledzy powiedzą że jest wszystko OK (a jeśli Polska to kraj prawa a sądy i prokuratura są myślące to innej opcji nie ma!)
Mam nadzieję że z tymi danymi to co piszą to prawda :)
Ps. Ciekawe na jakiej zasadzie wzięli się za sklep. Może jakiś zawszony cbś-ek czytaj U-bek zrobił prowokację na odbiór osobisty, Jakie inne sposoby mogli mieć by udupić taki sklepik?
Za sprzedaż dopalaczy czyli nawozów do kwiatów ,kadzideł,soli do kąpieli nic nie groziło sprzedającemu ,,czasami sprawdzali z dobrej woli dowody
ale z odczynnikami chemicznymi moze byc inaczej ,okresla je przeciez ustawa ,nie szukałem jeszcze tego w tej długiej ustawie :-)
dolek1488 pisze:Od jakiegoś czasu nie działa strona, która miała dobęrą tanią MXE. Od wczoraj widnieje na stronie napis:
W wyniku bezpodstawnych zatrzymań właścicieli sklepu Chemicznego we Wrocławiu zawieszamy sprzedaż do czasu wyjaśnienia. Jednocześnie informujemy iż żadne dane klientów naszego sklepu nie są w stanie być ujawnione lub udostępnione. Wracamy jak tylko nasi koledzy powiedzą że jest wszystko OK (a jeśli Polska to kraj prawa a sądy i prokuratura są myślące to innej opcji nie ma!)
Mam nadzieję że z tymi danymi to co piszą to prawda :)
Ps. Ciekawe na jakiej zasadzie wzięli się za sklep. Może jakiś zawszony cbś-ek czytaj U-bek zrobił prowokację na odbiór osobisty, Jakie inne sposoby mogli mieć by udupić taki sklepik?
Liczba 18 to warunek
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.