Może mi ktoś wyjaśnić jak sprawdzają oni mój wiek? Czy na dobra sprawe 18 to czysto teoretyczna liczba, bo każdemu udaje się kupić?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Bo gdzie byli rodzice???
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
W wyniku bezpodstawnych zatrzymań właścicieli sklepu Chemicznego we Wrocławiu zawieszamy sprzedaż do czasu wyjaśnienia. Jednocześnie informujemy iż żadne dane klientów naszego sklepu nie są w stanie być ujawnione lub udostępnione. Wracamy jak tylko nasi koledzy powiedzą że jest wszystko OK (a jeśli Polska to kraj prawa a sądy i prokuratura są myślące to innej opcji nie ma!)
Mam nadzieję że z tymi danymi to co piszą to prawda :)
Ps. Ciekawe na jakiej zasadzie wzięli się za sklep. Może jakiś zawszony cbś-ek czytaj U-bek zrobił prowokację na odbiór osobisty, Jakie inne sposoby mogli mieć by udupić taki sklepik?
Za sprzedaż dopalaczy czyli nawozów do kwiatów ,kadzideł,soli do kąpieli nic nie groziło sprzedającemu ,,czasami sprawdzali z dobrej woli dowody
ale z odczynnikami chemicznymi moze byc inaczej ,okresla je przeciez ustawa ,nie szukałem jeszcze tego w tej długiej ustawie :-)
dolek1488 pisze:Od jakiegoś czasu nie działa strona, która miała dobęrą tanią MXE. Od wczoraj widnieje na stronie napis:
W wyniku bezpodstawnych zatrzymań właścicieli sklepu Chemicznego we Wrocławiu zawieszamy sprzedaż do czasu wyjaśnienia. Jednocześnie informujemy iż żadne dane klientów naszego sklepu nie są w stanie być ujawnione lub udostępnione. Wracamy jak tylko nasi koledzy powiedzą że jest wszystko OK (a jeśli Polska to kraj prawa a sądy i prokuratura są myślące to innej opcji nie ma!)
Mam nadzieję że z tymi danymi to co piszą to prawda :)
Ps. Ciekawe na jakiej zasadzie wzięli się za sklep. Może jakiś zawszony cbś-ek czytaj U-bek zrobił prowokację na odbiór osobisty, Jakie inne sposoby mogli mieć by udupić taki sklepik?
Liczba 18 to warunek
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.