2-(etyloamino)-1-tol-3-ylopropan-1-on; 3-metyloetkatynon; N-etylonormetafedron; C12H17NO
Mogłoby już trafić do szerszej grupy konsumentów. Ma ktoś jakieś wieści?
Nie znam się, ale powinno być chyba bardziej stymulujące niż 3-MMC.
Jo sie tam chuja co znum, bo jo to do tyj pory nic kompletnie nic nie umim z hemii ale znając profil 4-MEC i myśląc logicznie oraz bazując na różnicach w działaniach grup związków takich jak 2/3/4-FA ; 2/3/4-FMA oraz 2/3/4-FMC możno wypierdolić tełoretycznie jakim bieda-ketonem będzie 3-MEC, więc co Ty mi tu pierdolisz chłopcze buraczany ? :finger:
ALe mogje sie mylić więc niech jakiś wykształcony dobrze "znafca" przeanalizuje mojego koncepcja i poprawi mi błenda abo sam se napisze bez błenda. :-|
Chuja stestowali... bo abo mondrzy ludziowie by sami syntezowali se ,ale kto umi hemikować ? nie bydzie marnował czasu tego typu wynalazki... a druga opcja to chyba jak w kajmanie jebli promocje lepsiejszom niż w bjedrze
Edit: Widocznie ta trójka w podstawnikach ketonów podniesie sporo dawkowanie tego związku, ale poza tym to pierw sie zastanówta jakiego wy 4-MEC`a znata ? Takiego co po 125mg upierdalał jak skurwesyn czy tego którego dawki jakie walilista aby sie cos ucpac, miały poziom rzędu conajmij killkuset mg , a najczęsciej to było 0,6g lub wiecej i w nos
to albo sort albo enacjomery zjebane musiały być.mef działał na dopamine i serotonine 3-MMC pozbawione dopaminy czy tam działa tylko w mniejszym stopniu
4-MEC na serotonine 3,4fmc serotonina chyba tez gdzie np.4fmc było zjebane a 3fmc to już inna bajka i mi wychodzi na to że to
powinien być jeszcze mocniejszy "serotoninergik" czy jak sie to pisze :p ale wiadomo gówno sie na tym znam jestem na bombce i mi sie pierdoli ale mam nadzieje że mnie zrozumiecie hehe
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.