Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
Jakieś 3 lata temu, kiedy zaczynałem przygodę z mj mój kolega pokazał mi coś, co utkwiło w mojej pamięci jako jedno z najlepszych doświadczeń związanych z dragami. Instalacja składała się z rzutnika do przeźroczy (takie jak były w szkołach), akwarium z wodą i gramofon z jakimś chillem. Po zażyciu butli znajomy odpalił rzutnik na ścianę i rozpoczął przedstawienie. Polegało ono na tym, że miał przygotowane tubki z farbkami, które powoli po kropelce wpuszczał do wody. Farba powoli rozchodziła się po całej ścianie, mieszała, a w połączeniu z muzyką w mojej głowie zaczęły tworzyć się spójne obrazy i ten jeden jedyny raz miałem uczucie, że muzyka i obraz faktycznie "jeździ" po mojej korze mózgowej.

Ciekawi mnie czy też macie swoje sposoby na takie zwiększanie fazy?
  • 1196 / 10 / 0
Tak, dołożyć do miksu końską dawkę tryptamin %-D
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Ugh pisze:
Tak, dołożyć do miksu końską dawkę tryptamin %-D
Hehe, chodziło mi raczej o darmowe sposoby :3
  • 1196 / 10 / 0
Grzyby psylocybinowe są darmowe.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 2 / 0
dobry kompan potrafi spotęgować banię kosmicznie :) Ja po mj często zarzucałem jakieś psychonuty i odpalałem wizuale ;)
  • 8 / / 0
1. Ciemny pokój + stroboskop + psycho trance :D
2. Bałtyk + fale... Na grzybach niesamowity efekt rzucać się w dwumetrowych falach z radości :D
  • 266 / 44 / 0
Buka57 pisze:
1. Ciemny pokój + stroboskop + psycho trance :D
I tekturę do tego, potężna bania gwarantowana.
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 418 / 0
Raczej dziwna anegdota niż domowy sposób na potęgowanie bani, ale zawsze.
Rzecz miała się w trakcie końcówki grzybowej fazy. Odczucia wciąż były ciekawe, ale wizuale po prostu mi uciekały. Przy wiejącym wietrze i otwartym oknie posypałem sobie inteligentnie tabaki, co zaowocowało wyrobem tytoniowym w oczach. Naturalną reakcją jest ich silne tarcie co też zrobiłem. Każdy z was na pewno wie, że po takiej czynności pojawiają się "gwiazdy przed oczami". No cóż, na grzybowym zejsciu gwiazdy przerodziły się w niesamowite fraktale, a ja stałem w oknie ciesząc się niewiadomo z czego. Głupia sprawa, ale przez chwile cieszy :-D

edit: zamiast bałtyku można rzucić się także do toni stawu czy jeziora - też jest fajnie o ile w miarę ogarniamy i umiemy pływać :-)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Właśnie natrafiłem na coś, co nawet nie wiem jak opisać. Ryje mi to banie na trzeźwo, więc nie mogę się doczekać aż pograć w to zjarany %-D

http://www.boohbah.tv/zone.html

(do modów: wiem, że linki trzeba opisywać, ale jak to zobaczycie to sami stwierdzicie, że trudno :))
  • 600 / 4 / 0
BrianMerrill pisze:
Właśnie natrafiłem na coś, co nawet nie wiem jak opisać. Ryje mi to banie na trzeźwo, więc nie mogę się doczekać aż pograć w to zjarany %-D

http://www.boohbah.tv/zone.html
Jak tylko włączyłem to od razu miałem przeczucie że coś jest nie w porządku. Czarni nie zbierają jabłek!
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.