Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Witam

Chcialbym zapytac o stan 6/5-APB , etylophenidatu, 3mmc, brefedronu, 4-FMA, etylonu. Chce przewiezc z polski do hol.
  • 3365 / 360 / 0
Legalne.
  • 222 / 7 / 0
U nas sa to research chemicales, do czyszczenia śubek chociazby.

A co mowic podczas wyrywkowej kontroli i znalezienia tego przez straz graniczna?
  • 984 / 6 / 0
dobrze schowaj i nie zadawaj głupich pytań. będziesz miał woreczki strunowe to jak znajdą masz problem, na więcej niż kilka godzin. Kup se w holandii XTC amfe i koke, a nie gówno do śrubek przez granice (szczerze to jeśli tak Ci wygodniej, to po prostu gdzieś wsadź żeby nie znaleźli, możesz mieć karty charakterystyki ale mamy shoengen więc na 95% nic nie sprawdzą. Pozostałe 5% masz problem.)
głupio wyszło...
  • 270 / 5 / 0
o dobre MDMA stosunkowo latwo w hol.
nie oplaca sie brac x apb
  • 222 / 7 / 0
Ja dobrze wiem, ze w Hol. mam wszystko. I to nawet zajebistej jakosci, ale od MDMA wole 6-APB. A etylophenidat chce do codziennego uzytku w malych dawkach.

Wlasnie z tym parugodzinnym problemem moze byc klopot... A ostatnio cos lubia mnie zatrzymywac. Chyba zamowie bezposrednio do holandii.
  • 3365 / 360 / 0
MDPV z tego co sie orientuje jest legalne w NL, a jest o wiele wydajniejsze i fajniejsze niz EPH. Moze cie to zainteresuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów