Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Witam

Chcialbym zapytac o stan 6/5-APB , etylophenidatu, 3mmc, brefedronu, 4-FMA, etylonu. Chce przewiezc z polski do hol.
  • 3363 / 360 / 0
Legalne.
  • 222 / 7 / 0
U nas sa to research chemicales, do czyszczenia śubek chociazby.

A co mowic podczas wyrywkowej kontroli i znalezienia tego przez straz graniczna?
  • 984 / 6 / 0
dobrze schowaj i nie zadawaj głupich pytań. będziesz miał woreczki strunowe to jak znajdą masz problem, na więcej niż kilka godzin. Kup se w holandii XTC amfe i koke, a nie gówno do śrubek przez granice (szczerze to jeśli tak Ci wygodniej, to po prostu gdzieś wsadź żeby nie znaleźli, możesz mieć karty charakterystyki ale mamy shoengen więc na 95% nic nie sprawdzą. Pozostałe 5% masz problem.)
głupio wyszło...
  • 269 / 5 / 0
o dobre MDMA stosunkowo latwo w hol.
nie oplaca sie brac x apb
  • 222 / 7 / 0
Ja dobrze wiem, ze w Hol. mam wszystko. I to nawet zajebistej jakosci, ale od MDMA wole 6-APB. A etylophenidat chce do codziennego uzytku w malych dawkach.

Wlasnie z tym parugodzinnym problemem moze byc klopot... A ostatnio cos lubia mnie zatrzymywac. Chyba zamowie bezposrednio do holandii.
  • 3363 / 360 / 0
MDPV z tego co sie orientuje jest legalne w NL, a jest o wiele wydajniejsze i fajniejsze niz EPH. Moze cie to zainteresuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.