RPA

Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 29 / / 0
RPA
Nieprzeczytany post autor: thcanddxm »
http://wiadomosci.wp.tv/i,RPA-Problem-z ... 1#m1068091
Widzieliście ? Ktoś z was może tam był ? Metamfa najbardziej popularna rly ?
  • 3363 / 355 / 0
Podobno ziolo łatwo dostępne, głównie sativa, i jest tanie jak barszcz.
  • 3 / / 0
Hej,
Byłem w RPA w lipcu, dwa tygodnie. Zielsko znajdziesz wszędzie, najlepiej zapytaj wśród społeczności rasta, a tych znajdziesz w każdym mieście na ulicy, ogromny wór dostaniesz za około 30 euro, ale nie dasz rady tego wypalić w ciągu powiedzmy dwóch tygodni. Mi udało się też dostać San Pedro, ale to inna bajka, na ulicy tego nie znajdziesz. Jest też na necie sklepik ibogainowy i oni wysyłają towar właśnie z RPA, jeśli dysponujesz większą gotówką, to zapytaj o iboge u nich.
  • 5 / / 0
sorry za odgrzewanie tematu ale moze sie komus przydac.

KAPSZTAD:

1G naprawde milej kokainy na imprezie od BIALEGO dilera 300 rand
1G naprawde chujowej kokainy z ulicy od CZARNEGO dilera 500 rand

Wielki worek ziola to juz zalezy od dilca, ale srednio u czarnych lata po 100-150 rand

Ogolnie zalatwienie czegokolwie z powyzszych nie jest problemem. Wystary wieczorkiem udac sie na Long Street i tam dilec na dilcu czeka. Minus ze duzo szansa na wyjebke i i BARDZO WAZNE nigdy! ale to nigdy nie isc z czarnym za rog lub gdziekolwiek. Po prostu mowisz czarnemu ze chcesz to i to i chuj cie to obchodzi ma przyniec ty bedziesz czekal tu gdzie jestes, inaczej istnieje DUZE ryzyko dostania kosy za rogie lub po prostu zastrzelenie.

Tak na koniec polecam jedynie uwazac na siebie, i jak juz cos kupujecie to starajcie sie od bialych dili, mniej przemieszane a i cie nie zajebie za 1euro
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!
  • 43 / 1 / 0
Orientuje się ktoś, czy w RPA faktycznie można łatwo i tanio dostać quaaludy (metakwalon)? (Tak, inspirowane Wilkiem)
  • 934 / 12 / 0
Z tego co czytałem o metakwalonie to RPA stanowi obecnie największy rynek zbytu produkowanego w indiach metakwalonu. Najczęściej opisuje się go jako używkę czarnych gett i stąd może nie zbyt duża jego dostępnosći popularność wśród innych grup. Szkoda bo ponoć bardzo przyjemna sprawa.
  • 43 / 1 / 0
A jakiś namiar na tę produkcję w Indiach? Bo ogółem na darknetowych marketach się wala wszystko z Indii (leki legalnie produkowane i RC), ale z tym się nie spotkałem w ogóle.

Na PW, oczywiście. dsn
  • 934 / 12 / 0
Odpowiem tu, bo nie znam żadnego takiego miejsca i przez 8lat zakupów w necie nielegalnych dragów nie widziałem żeby metakwalon był możliwy do zakupienia online. Wiązać się z mozę to że metakwalon produkuje się w indiach nielegalnie ( nie tak jak leki czy RC) i zapewne pod konkretnych stałych odbiorców, to coś ja k dostępnosć PCP też nie istnieje w necie ale ponoć w czarnycj slumsach usa jest to spokojnie dostępne. Tak samo jak meth produkowany w chinach, wiekszość ludzi nie ma dpo tego dostępui bo robią to specyficzne kregi dla innych podobnie specyficznych. Sam spróbuj noline kupic meth w chinach to jest nie wykonalne.
  • 43 / 1 / 0
Dzięki za odp. A orientuje się w praktyce, jak jest aktualnie z dostępnością i cenami dla białych? (Zakładam, że turyści mają ciężej i drożej, w biednych krajach zawsze się płaci chore stawki, zwł. nielegalne rzeczy i taksy ;))
  • 934 / 12 / 0
Ja w RPA nigdy nie byłem to się nie wypowiem, ogólnie to raczej używka czarnej biedoty i dilerzy obsługujący białych turystów nie koniecznie muszą mieć metakwalon o którego istnieniu nie wie 90% ich klientów. Z drugiej strony jeśłi w kraju jest tylu użytkowników to bez problemu wcześniej czy później znajdziesz, chociaż kupno na ulicy od czarnych jakiś tabletek i liczenie na to że są tym co deklaruje sprzedawca, chyba w każdym miejscu na świecie jest naiwnością :-) Cena wg wikipedi to 8usd za tabletke
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.