Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Satif pisze:A powiedz jak u Ciebie z tolerką, bo u mnie każdy % skuteczności reakcji jest na wagę złota, inaczej fazowanie kończy się na wjeździe i zjeździe.
Satif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku? Byłby to mój drag nr1 gdyby to co najpiękniejsze w kocie tak szybko nie mijało.
Satif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku?
Jednakże tolerka bardzo szybko wróciłaby do dawnego poziomu
derb pisze:no kurwa właśnie niemusiałbyś odstawić wszelkie stymulanty na dłuższy okres, myślę że 2-3 lata mogłyby wystarczyćSatif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku?
Jednakże tolerka bardzo szybko wróciłaby do dawnego poziomu
inso pisze:jak napierdalasz fete czy inne scierwo podczas odstawiania kota to sie nie dziw ze ci tolerka nie spada
Tolerancja na amfetaminę =/= tolerancja na beta-ketony.
receptory się nie wyrabiają...
są fosforylowane ("wyłączane")
moze inaczej tobie trzeba zinterpretowac?
sa mniej czule?
edytuj szybciej ;-)
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.