Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Satif pisze:A powiedz jak u Ciebie z tolerką, bo u mnie każdy % skuteczności reakcji jest na wagę złota, inaczej fazowanie kończy się na wjeździe i zjeździe.
Satif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku? Byłby to mój drag nr1 gdyby to co najpiękniejsze w kocie tak szybko nie mijało.
Satif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku?
Jednakże tolerka bardzo szybko wróciłaby do dawnego poziomu
derb pisze:no kurwa właśnie niemusiałbyś odstawić wszelkie stymulanty na dłuższy okres, myślę że 2-3 lata mogłyby wystarczyćSatif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku?
Jednakże tolerka bardzo szybko wróciłaby do dawnego poziomu
inso pisze:jak napierdalasz fete czy inne scierwo podczas odstawiania kota to sie nie dziw ze ci tolerka nie spada
Tolerancja na amfetaminę =/= tolerancja na beta-ketony.
receptory się nie wyrabiają...
są fosforylowane ("wyłączane")
moze inaczej tobie trzeba zinterpretowac?
sa mniej czule?
edytuj szybciej ;-)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.