Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Satif pisze:A powiedz jak u Ciebie z tolerką, bo u mnie każdy % skuteczności reakcji jest na wagę złota, inaczej fazowanie kończy się na wjeździe i zjeździe.
Satif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku? Byłby to mój drag nr1 gdyby to co najpiękniejsze w kocie tak szybko nie mijało.
Satif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku?
Jednakże tolerka bardzo szybko wróciłaby do dawnego poziomu
derb pisze:no kurwa właśnie niemusiałbyś odstawić wszelkie stymulanty na dłuższy okres, myślę że 2-3 lata mogłyby wystarczyćSatif pisze:Możliwe jest odbudowanie tolerki tak, by strzał z większej dawki dawał choć część tej euforii co na początku?
Jednakże tolerka bardzo szybko wróciłaby do dawnego poziomu
inso pisze:jak napierdalasz fete czy inne scierwo podczas odstawiania kota to sie nie dziw ze ci tolerka nie spada
Tolerancja na amfetaminę =/= tolerancja na beta-ketony.
receptory się nie wyrabiają...
są fosforylowane ("wyłączane")
moze inaczej tobie trzeba zinterpretowac?
sa mniej czule?
edytuj szybciej ;-)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.