Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Witam, obiecywałem sobie pare ładnych razy ale zaś dałem sie skuśić...
Zawsze po amf albo etylofenidacie trzęse sie cały przez jakiś tydzień, tak jak by mi było zimno.
Oczywiscie nie cały czas ale np jak pale fajke, robie jedzenie, jak stoje to nogi, oczywiscie to słabnie, ale przyszkadza.
Ale jak już jestem w tej sytuacji to zapytam, jakieś konkretne witaminy magnezy srezy? :-(
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Magnez !! To najważniejsze. Potas. WIt C i inne. Patrz temat o zmniejszaniu zwały po stimsach.
Chuj na kaczych łapach
  • 1251 / 4 / 0
Moim zdaniem wazne, aby uzupelniac wszystkie elektrolity.

Osobiscie zawsze na stymulantach pakuje w siebie przed faza, podczas fazy i po fazie ogromne ilosci potasu, magnezu oraz pije wode wysokosodowa (mam niewiele sodu z diety)

Do tego witaminki z grupy B i wszystko bedzie cacy
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.