Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Witam, obiecywałem sobie pare ładnych razy ale zaś dałem sie skuśić...
Zawsze po amf albo etylofenidacie trzęse sie cały przez jakiś tydzień, tak jak by mi było zimno.
Oczywiscie nie cały czas ale np jak pale fajke, robie jedzenie, jak stoje to nogi, oczywiscie to słabnie, ale przyszkadza.
Ale jak już jestem w tej sytuacji to zapytam, jakieś konkretne witaminy magnezy srezy? :-(
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Magnez !! To najważniejsze. Potas. WIt C i inne. Patrz temat o zmniejszaniu zwały po stimsach.
Chuj na kaczych łapach
  • 1251 / 4 / 0
Moim zdaniem wazne, aby uzupelniac wszystkie elektrolity.

Osobiscie zawsze na stymulantach pakuje w siebie przed faza, podczas fazy i po fazie ogromne ilosci potasu, magnezu oraz pije wode wysokosodowa (mam niewiele sodu z diety)

Do tego witaminki z grupy B i wszystko bedzie cacy
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.