Zawsze po amf albo etylofenidacie trzęse sie cały przez jakiś tydzień, tak jak by mi było zimno.
Oczywiscie nie cały czas ale np jak pale fajke, robie jedzenie, jak stoje to nogi, oczywiscie to słabnie, ale przyszkadza.
Ale jak już jestem w tej sytuacji to zapytam, jakieś konkretne witaminy magnezy srezy? :-(
Osobiscie zawsze na stymulantach pakuje w siebie przed faza, podczas fazy i po fazie ogromne ilosci potasu, magnezu oraz pije wode wysokosodowa (mam niewiele sodu z diety)
Do tego witaminki z grupy B i wszystko bedzie cacy
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.