Zawsze po amf albo etylofenidacie trzęse sie cały przez jakiś tydzień, tak jak by mi było zimno.
Oczywiscie nie cały czas ale np jak pale fajke, robie jedzenie, jak stoje to nogi, oczywiscie to słabnie, ale przyszkadza.
Ale jak już jestem w tej sytuacji to zapytam, jakieś konkretne witaminy magnezy srezy? :-(
Osobiscie zawsze na stymulantach pakuje w siebie przed faza, podczas fazy i po fazie ogromne ilosci potasu, magnezu oraz pije wode wysokosodowa (mam niewiele sodu z diety)
Do tego witaminki z grupy B i wszystko bedzie cacy
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.