Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Witam, obiecywałem sobie pare ładnych razy ale zaś dałem sie skuśić...
Zawsze po amf albo etylofenidacie trzęse sie cały przez jakiś tydzień, tak jak by mi było zimno.
Oczywiscie nie cały czas ale np jak pale fajke, robie jedzenie, jak stoje to nogi, oczywiscie to słabnie, ale przyszkadza.
Ale jak już jestem w tej sytuacji to zapytam, jakieś konkretne witaminy magnezy srezy? :-(
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 51 / 0
Magnez !! To najważniejsze. Potas. WIt C i inne. Patrz temat o zmniejszaniu zwały po stimsach.
Chuj na kaczych łapach
  • 1252 / 4 / 0
Moim zdaniem wazne, aby uzupelniac wszystkie elektrolity.

Osobiscie zawsze na stymulantach pakuje w siebie przed faza, podczas fazy i po fazie ogromne ilosci potasu, magnezu oraz pije wode wysokosodowa (mam niewiele sodu z diety)

Do tego witaminki z grupy B i wszystko bedzie cacy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.