...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
  • 19 / 1 / 0
witam, jestem na efce jakiś miesiąc, w sumie zaplanowałem kurację na 3 miesiące, ale na razie muszę przerwać treningi, w związku z tym mam pytanie:
-jak zejść z niej? czy ot po prostu odstawić zwyczajnie, czy powoli redukować przez parę dni ?

A przy okazji zapytam jak długo łykacie efkę, wiem, że stale i jednakowe dawki, żeby organizm się przyzwyczaił. Ale czy np jest sens, gdy nie trenuję?
Fantastycznie blokuje mi apetyt, czuję że schudłem , na razie się nie ważyłem, a na zbiciu wagi mi zależało.
Proszę o pw lub gg, jak ktoś nie chce pisać na ogóle.

Pozdrawiam.
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.