...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
  • 19 / 1 / 0
witam, jestem na efce jakiś miesiąc, w sumie zaplanowałem kurację na 3 miesiące, ale na razie muszę przerwać treningi, w związku z tym mam pytanie:
-jak zejść z niej? czy ot po prostu odstawić zwyczajnie, czy powoli redukować przez parę dni ?

A przy okazji zapytam jak długo łykacie efkę, wiem, że stale i jednakowe dawki, żeby organizm się przyzwyczaił. Ale czy np jest sens, gdy nie trenuję?
Fantastycznie blokuje mi apetyt, czuję że schudłem , na razie się nie ważyłem, a na zbiciu wagi mi zależało.
Proszę o pw lub gg, jak ktoś nie chce pisać na ogóle.

Pozdrawiam.
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.