Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 286 / 5 / 0
Co polecacie na odmulenie po benzodiazepinach?
;)
  • 373 / 37 / 6
Flumazenil :gun:
  • 3363 / 360 / 0
  • 225 / 1 / 0
Porycia mistyczne
  • 292 / 5 / 0
koks. A tak serio to wydaje mi się ze ciężko będzie. Sa na tyle mocne ze kładły mnie odrazu do łózka mocno naspidowanego wiec wydaje mi się ze możesz mieć problem.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 634 / 4 / 0
Mocną kawę %-D
Choć w pojedynku 10mg estazolamu vs uber mocna kawa wygrywa jednak benzo (bo esta jest na spanie, więc to chyba nic dziwnego). Przy słabszych benzo kawa zdecydowanie prowadzi.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6234 / 446 / 12
4-DMAR :*)
  • 574 / 3 / 0
Jasny pisze:
kładły mnie odrazu do łózka mocno naspidowanego
NeverRewarded pisze:
Mocną kawę %-D
Coraz lepsi zawodnicy na tym forum.

topic: Radzę odstawić benzo.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Od kiedy benzo spidują ? Bo chyba to miał na myśli Jasny. Albo po prostu się nie zrozumieliśmy ;)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Na moje to miał na myśli, że był bardzo naspidowany a benzo są tak mocne, że od razu go do łóżka położyły. Ludzie, myślcie trochę.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.