DalejGramRap pisze:Witam w dniu 28.o4 zostałem przyłapany przy posiadaniu dopalaczy w parku, wychodząc komendy oddali mi rzeczy i mówią ze jest po sprawie po czym nastepnego dnia zrobili wjazd przeszukanie zabrali spora paczke powiedzieli ze mi oddadza po spisaniu zeznania puscili mnie ale paczki nie dostalem mam protokół ze oddalem rzeczy na przechowanie dobrowolnie . powinni mi to oddac ???????
Po drugie, oddales dobrowolnie?
Po trzecie - psy to kurwy.
Szaman88 pisze:Po trzecie - psy to kurwy.
Z innych topiców wygląda na to, że ociągaja się z oddaniem, np. do kolejnej delegalizacji. Jak stanie się nielegalne to oczywiście nie otrzymasz tego z powrotem.
angor animi pisze:...więc prawo Cię obowiązuje.
Chyba, że coś innego Cię śmieszy.
Od kiedy metylon jest nielegalny?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.