Od pół roku praktycznie bez przerwy wącham Sobie amfetaminę, mefedron i Kokaine lub mixy różne tych narkotyków z pigułami i od czasu do czasu lolki w zależności od tego ile jest pieniędzy ale najczęściej mefedron. Więc tak, jest mi wiecznie zimno nie ważne ile jest stopni, jest ciepło gdzie inni narzekają że im gorąco czy na dworzu gdzie teraz jest niska temperatura ze względu na zimę. Poprostu wiecznie się trzęsę i narzekam że mi zimno. I mam pytanie czy to ma coś wspólnego z tym że Sobie lubię wąchać !?
>=)
Blu pisze:Często przyczyną poczucia zimna które opisujesz są kłopoty z układem krążenia, tym bardziej jest to prawdopodobne że nic tak nie rozpierdala serducha jak mefedron i inne spidy. Na twoim miejscu przestałbym brać (jeśli to wykonalne oczywiście) na jakiś czas i zobaczył czy sytuacja się poprawi a jak nie to lekarz i badania.
dajmon pisze:Najpierw przejrzyj swoją dietę, czy na pewno jest tam coś co tego ciepła Ci dostarczyć. Potem badaj tarczycę.
Mam anemię od urodzenia, więc po prostu sobie zrób morfologię i zobacz jak tam u Ciebie z hemoglobiną ;)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.