Od pół roku praktycznie bez przerwy wącham Sobie amfetaminę, mefedron i Kokaine lub mixy różne tych narkotyków z pigułami i od czasu do czasu lolki w zależności od tego ile jest pieniędzy ale najczęściej mefedron. Więc tak, jest mi wiecznie zimno nie ważne ile jest stopni, jest ciepło gdzie inni narzekają że im gorąco czy na dworzu gdzie teraz jest niska temperatura ze względu na zimę. Poprostu wiecznie się trzęsę i narzekam że mi zimno. I mam pytanie czy to ma coś wspólnego z tym że Sobie lubię wąchać !?
>=)
Blu pisze:Często przyczyną poczucia zimna które opisujesz są kłopoty z układem krążenia, tym bardziej jest to prawdopodobne że nic tak nie rozpierdala serducha jak mefedron i inne spidy. Na twoim miejscu przestałbym brać (jeśli to wykonalne oczywiście) na jakiś czas i zobaczył czy sytuacja się poprawi a jak nie to lekarz i badania.
dajmon pisze:Najpierw przejrzyj swoją dietę, czy na pewno jest tam coś co tego ciepła Ci dostarczyć. Potem badaj tarczycę.
Mam anemię od urodzenia, więc po prostu sobie zrób morfologię i zobacz jak tam u Ciebie z hemoglobiną ;)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.