Od pół roku praktycznie bez przerwy wącham Sobie amfetaminę, mefedron i Kokaine lub mixy różne tych narkotyków z pigułami i od czasu do czasu lolki w zależności od tego ile jest pieniędzy ale najczęściej mefedron. Więc tak, jest mi wiecznie zimno nie ważne ile jest stopni, jest ciepło gdzie inni narzekają że im gorąco czy na dworzu gdzie teraz jest niska temperatura ze względu na zimę. Poprostu wiecznie się trzęsę i narzekam że mi zimno. I mam pytanie czy to ma coś wspólnego z tym że Sobie lubię wąchać !?
>=)
Blu pisze:Często przyczyną poczucia zimna które opisujesz są kłopoty z układem krążenia, tym bardziej jest to prawdopodobne że nic tak nie rozpierdala serducha jak mefedron i inne spidy. Na twoim miejscu przestałbym brać (jeśli to wykonalne oczywiście) na jakiś czas i zobaczył czy sytuacja się poprawi a jak nie to lekarz i badania.
dajmon pisze:Najpierw przejrzyj swoją dietę, czy na pewno jest tam coś co tego ciepła Ci dostarczyć. Potem badaj tarczycę.
Mam anemię od urodzenia, więc po prostu sobie zrób morfologię i zobacz jak tam u Ciebie z hemoglobiną ;)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.