Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 97 / 7 / 0
Chciałbym się dowiedzieć od starszył forumowiczów. Jakie Partie w Polsce są za\czy wahają się\ za legalizacją konopi? Bo musze wiedzieć na kogo głosować...
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
Janusz Korwin Mikke i jego platforma. Otwarcie mówi o tym ze polityka narkotykowa powinna zosotać zmieniona i ze powinno sie zalegalizowac niektore narko...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 225 / 9 / 0
Kilku posłów z każdej partii zazwyczaj jest za legalizacją..
SLD i PO na pewno.
Janusz Korwin Mikke i jego platforma. Otwarcie mówi o tym ze polityka narkotykowa powinna zosotać zmieniona i ze powinno sie zalegalizowac niektore narko...
Czytałem kiedyś jakiś wywiad z nim na temat narkotyków:

Redaktor: Słyszałem, że jest pan za legalizacją miękich narkotyków..
Janusz: Dlaczego tylko miękich?

Facet ma naprawdę dobre podejście do sprawy i mimo tego, że nie skupia się bezpośrednio na narkomanach to jego program uwzględnia ich jako obywateli i ludzi. Polecam poczytać jego program:
http://www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=8
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: axelf »
Korwin jest zajebisty, ale znając nasz mądry i oświecony naród w żadnych wyborach nie przekroczy 1,5% głosów :(
Uwaga! Użytkownik axelf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 9 / 0
Korwin jest zajebisty, ale znając nasz mądry i oświecony naród w żadnych wyborach nie przekroczy 1,5% głosów
W moim oddziale miał 2 miejsce po Donaldzie Tusku co jest dla niego wielkim sukcesem, ponieważ pobił kaczkę.
Może to tylko dlatego, że Wrocławianie mają to do tego, że są przywiązani swój do swego.. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
A ja powtorzę: Korwin jest okropny, bo jest antyfeministą (i co z tego, że jego córki kandydowały? Poczytajcie to, co gość mówi), a w swojej gazetce puszcza artykuły wręcz szokująco antysemickie.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 225 / 9 / 0
[quote="zewsząd i znikąd"]
A ja powtorzę]

Możliwe.. <_<
To smutne jednak ja chce legalizacji i nawet to, że on ma takie poglądy nie zniechęca mnie do niego.

Pozdrawiam! ;)
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
Moze Korwin to fan Hitlera >?
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mous_def »
ale co w jego poglądach jest antysemickie?
że uważa że w polsce rządzi żydomasokomuna?
czy to jest antysemityzm?

zaleciało troche ignorancją...
Uwaga! Użytkownik mous_def nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
Mous fakt czasem w róznych decyzjach (tych ważniejszych) czuć posmak czyjejś ręki moj ojciec jak cokolwiek widzi w tv i jest to niernolmalna decyzja czy cos mowi ze " znow żydki coś kombinują wpierdolili sie gdzie sie da i kombinuja) :P to tyllko tak na marginesie
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.