Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
co zjesc zeby ogarnac strach przed dentysta? %-D za chuja tam nie pojde na trzezwo a trzeba ogarnac pare spraw bo sie przekrece od jakiejs infekcji %-D wiadomo jak cpanie potrafi wplynac na zeby. na sama mysl o dentyscie sie czuje jak bym mial bad tripa. jezcze jak bym poczul zapachy z gabinetu / uslyszal wiertare chyba bym sie zjebal w gacie :scared:

czy jezeli wezme kode przed wizyta dentysta sie zorientuje? czy pozwoli mi to wysiedziec na fotelu chociaz na tej pierwszej wizycie? czy wystepuja jakies interakcje? rozwiazaniem wydawalby sie alkohol ale jak by konowal poczul pewnie bym wylecial na kopie

poradzcie mi cos, prosze :emo:
  • 55 / 1 / 0
Sam nie próbowałem, ale koda/tramadol to chyba najlepsze wyjście. W publicznej przychodni i tak nie dostaniesz żadnego znieczulenia (przynajmniej mi nigdy nie dali), więc Ci w interakcje nie wejdzie. Ewentualnie mała dawka benzo.
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 7 / 1 / 0
walnij 2 setki wódki przegryz tic-tac' iem ;D i git ! nacpaj sie pozniej...

p.s znieczulenie daja ;) tylko pros o wieksza dawke, wymysl jakis bajer ! elo 3,2,1,0...
  • 381 / 5 / 0
Po tictacu będzie mu nadal jebać wódą z ust.
alkoholu przed dentystą nie pij.koda by się nadała ewentualnie,może jakiś mały buszek mj (tylko żebyś w paranoje nie wpadł.)
A najlepiej to idź tam na trzeźwo,pokonaj swój strach.; D
  • 634 / 3 / 0
koda i jakies benzo powinno dac rade.
Nie badz cipka i idz na trzezwo, dentysta nie gryzie. A znieczulenie da jak poprosisz, ewentualnie zaplacisz ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Znieczulenie dają jak się im powie, przynajmniej ja mówiłem i zawsze mi dawali, płaciłem miesiąc temu 20zł za znieczulenie i dało radę, ja też przed dentystą już mam dość, a jak siedzę na fotelu to tylko powtarzam "coraz bliżej końca".
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
no w sumie, odoru wody nie zabija nic ! :D racja panowie, idz ziomek na trzezwo tak jak radza wyzej ! :D Ja mam ten fart ze nie bylem juz 12lat w takim miejscu, sie dba o zabki xD
  • 17 / / 0
Ja nie boję sie dentysty - mam jedynie jakiś "syndrom grzebania" - nie boję się lekarza/dentysty, bólu, krwi, smrodu itp. itd. - po prostu nie umiem upierdolić w miejscu, wiedząc i mająć uczucie że siedze i dentystka mi grzebie i stuka w mordzie, albo na jakims zabiegu sobie grzebią we mnie :D

musieli by mnie chyba ućpać czymś co zaburza przesyłanie oglądanego obrazu ;)
Uwaga! Użytkownik rV-KP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 9 / 0
Zdecydowanie nie polecam GBL.
Kiedyś będąc w ostrym gieblowym ciągu wypadła mi wizyta u dentysty. Przeceniając swoje możliwości oraz wysokość nabytej tolerancji łyknęłam jedynie 2,5ml więcej niż wynosiła moja standardowa dawka. I to był błąd. Nie dość że mimowolnie zasnęłam w poczekalni (na szczęście płytko, pielęgniarka obudziła mnie bez większych problemów), to cała wizyta zmieniła się w powtarzanie sobie w kółko 'tylko-kurwa-nie-zaśnij'
Wizja nagłej utraty przytomności z wiertłem w ustach nie wydaje się zbyt przyjemna i można sobie zrobić krzywdę, wiec strzeżcie się GBLa u dentysty!

Właściwości przeciwbólowych nie zanotowano. :-(
  • 86 / / 0
Brakuje mi tu wypowiedzi jednego użytkownika o pewnym doświadczeniu w tej materii. Czy zdecyduje się zabrać głos? Hyperreal zamiera w oczekiwaniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.