ja mam nieco inny profil życiowy, niemniej muszę przejąć jego sprawy, ale to chuj tam - najważniejsze są skuny - SKUNY MUSZOM BYĆ, amen.
wiadomo, że ryneczek więzienny kwitnie, niemniej nie jesteśmy frajerami i przepłacać nie będziemy, takiego wała.
podzielcie się doświadczeniami oraz sposobami - z tym drugim szczerość musi być oczywiście regulowana przez rozsądek, nie można całkiem sprzedać pewnych git patentów, niemniej może jakoś mnie zainspirujecie.
psychodelię będę mu kropił na książki. Opierdoli Hegla to od razu chłopak zmądrzeje.
natomiast jak ze skunem? musi być go DUŻO i nieprzerwanie.
pierwsze co, to będę maksymalnie i ekstremalnie sprasowywał topy, objętościowo piątka będzie max wielkości paluszka (tak, robiłem tak, to nie ulega wątpliwości).
chować w czymś czy do łapy?
na widzeniu zeżre brachol i ze 20 baciszy, a pod celą wyrzyga i git
Ps. Nie wiem, nie sprawdzałem osobiście. Sposób opowiedziany mi przez ziomka, który spędził trochę czasu za kratami.
koala pisze:Opierdoli Hegla to od razu chłopak zmądrzeje.
ad rem,
olejek haszowy ma imho dużo większy potencjał przemytniczy. jak ma być nieprzerwanie to może go nawet jeść z posiłkami
mam nadzieje, ze pomoglem : )
...W wersji bardziej ryzykownej przetrzymuję to w ryju, ale istnieje możliwość, że ktoś będzie mu patrzył w paszczę...
Trzeba otworzyć jape szeroko, wywalić język i poprzewracać niem na lewo prawo itd także.
Zależy gdzie, ale tam gdzie ja byłem to gdy żona przychodziła na widzenie bardzo często lecz nie zawsze wołali strażniczke aby ją przeszukała. Nie grzebała pod bielizną, ale do niej musiała sie rozebrać i ciuchy trzepane były bardzo dokładnie.
Wiec nie jest to takie hop siup.
Koala masz maila
ZK Sieradz dragi do wyboru do koloru, i wcale się nie przepłaca.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.