Jeżeli założyłem temat w złym dziale, proszę o przeniesienie.
Chciałbym się was zapytać - doświadczeni userzy - która roślina łatwo dostępna (np w magicznym ogrodzie) najbardziej przypomina w smaku i działaniu mj ? Zostałem odizolowany od tej jakże cudownej rośliny :(, dlatego szukam zamiennika.
Może być do palenia, do kapsułki lub herbata. Dzięki za odp.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Jeśli chemii się nie boisz to poczytaj o kannabinolach...
Osobiście przychylam się do odpowiedzi, której udzielił pindyjski.
abrakadabra123 pisze:która roślina łatwo dostępna (np w magicznym ogrodzie) najbardziej przypomina w smaku i działaniu MJ ?
madafakers pisze:odp na temat: hasz
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
pindyjski pisze:abrakadabra123 pisze:która roślina łatwo dostępna (np w magicznym ogrodzie) najbardziej przypomina w smaku i działaniu MJ ?Bycie dowcipnym na siłę i cwaniakowanie nie zawsze wychodzi.madafakers pisze:odp na temat: hasz
Ja mam: uwagę, że napisałeś posta nie na temat, a teraz dodatkowo spamujesz -pokolenie Ł.K.
madafakers pisze:masz coś?
gynoid pisze:Gałka muszkatołowa w mądrych ilościach. W smaku może nie bardzo, ale w działaniu tak.
– Jak zdołałaś wrócić?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.