Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 1 / 0
No właśnie, wątek został poruszony w innym temacie, więc pytanie - czy robiliście jakieś 'dziwne' rzeczy, kiedy byliście młodsi, a narkotyki jawiły się jeszcze jako ZŁO WCIELONE SZKARADNE? Może pamiętacie jakieś śmieszne motywy z tego czasu?

Jeśli chodzi o mnie, to w 5-tej klasie podstawówki wsadziliśmy krzak samosiejnego konopia w doniczkę i schowaliśmy u mnie w piwnicy. Do dzisiaj pamiętam reakcję starego, kiedy to znalazł: "Tym to sobie chłopaki tylko raka przyspieszycie" :P I jeszcze próba zrobienia 'opium' ze zwykłych, czerwonych maków, a właściwie ziarenek po lekturze opowiadań o Sherlocku Holmesie.

Piszcie, śmiech to zdrowie ;)
  • 634 / 4 / 0
U mnie nie było takiego okresu, tzn jak bylem malolat to nie wiedzialem o czyms takim jak dragi, a nawet jesli to slowo sie gdzies pojawilo to sie tym nie interesowalem. Za czasow gimnazjum dowiedzialem sie o marihuanie, a jakis czas potem o innych dragach i nigdy nie uwazalem ich jako czegos, co jest zue i wogole be ^_^
  • 7 / 1 / 0
Ja w 6stej klasie podstawowki sprzedałem ziomkowi z klasy za 20zł bazylie, i cos tam jeszcze z przypraw : D zapalil przy mnie nie zapomne jak sie sztachnał i powiedzial " o jah rastafarai " : D to byl pierwszy wałek i pierwszy dill haha : )))
  • 3854 / 314 / 0
Za małolata, to chyba jedynie nieumiejętne wdychanie gazu z zapalniczki. Oczywiście żaden z nas, nie uświadczył choćby namiastki fazy.
  • 784 / 28 / 0
W pierwszych klasach podstawówy gmerałem sobie trzcinką w nosie, żeby kichać. Kichanie fajna faza.

No i panoramix, czyli przysiady ze ściśniętą przez kolegą klatką piersiową (jakoś tak to szło), żeby się w głowie zakręciło.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2010 przez koala, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 221 / 2 / 0
te przysiady to też pare razy próbowałem

skręty z herbaty - do tego nie miałem oporów ale pierwszy mach szluga to bardzo późno zrobiłem
nie wiem po jaki chuj to palilismy tak własciwie :) chyba tylko zeby pokazać jakim sie jest pojebem

i wąchanie pieprzu by kichać to było najlepsze :)

wpierdalalnie kwasku cytrynowego
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Sztachanie się markerami. <3
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 162 / 1 / 0
Na technice w podstawówce wąchaliśmy klej w sztyfcie krzycząc "wąchaj klej - będzie nas mniej!" i jednocześnie doprowadzając nauczycielkę do szału. Mówie wam, taka wixa że hooy!
  • 568 / 3 / 0
w podstawówce wąchalem roślinke o nazwie "bagno" (nie wiem czy jest jego biologiczna nazwa, podobno uzywa sie tego na mole w szafach) bo kumpel powiedzial ze jak powącham to bede jak pijany bez picia alkoholu. wąchalem 5 minut i z dzisiejszego punktu widzenia cala "faza" to było placebo.
  • 269 / 4 / 0
bralem buchy z podpalonej draski do zapalek czysta smaczna siara :) pamietma malo sie nie udlawilismy %-D %-D
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...