Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś wie coś na temat tolerancji krzyżowej między lizergamidami a tryptaminami? :) Byłbym wdzięczny. Szukałem i w sumie mogę wnioskować, że tolerancja występuje, ale byłbym wniebowzięty jednoznaczną odpowedzią "tak" lub "nie".
Dziękuję :)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Tydzień przerwy chociaż, między tryptaminami/lizergamidami/fenyloetyloaminami.
Idz sobie hehe.
Nie boję się, że nie zadziała, nie chcę po prostu czuć się rozczarowany tą tryptaminką :) Szczególnie ze i tak już leży dość długo :P
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
A tolerancja wystepuje przy wszystkich substancjach dzialajacych na ten sam receptor.
// a;e sie najebalem
a co do tematu to wlasnie ostatnimi dniami zarlem hometa 5 i pol doby po grzybieniu
no i pomimo, ze i tak bylo ostro i ladnie, to mimo wszystko dalo sie odczuc wyrazne ulajtowienie dzialania, zarowno w mocy jak i w czasie (a dawka byla mniejsza od pierwszego mahomecenia co najwyzej o poltora mg:/)
rozczarowac sie nie rozczarujesz, bo mahomet ma moc, ktora i przez parodniowa tolerke ladnie sie przebija jak widac hehe:>
ALE chyba bym sugerowal zwiekszenie dawki o kilka mg jesli rzeczywiscie tylko 4 dni przerwy bedziesz miec;)
imo
Ale dzięki, będę wiedział na przyszłość :D
Jesteście kochani
– Jak zdołałaś wrócić?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.