Aaa... jeszcze jak to jest z paleniem skopolaminy, próbował, ktoś, jakie wraźenia?
Ale to tylko moje własne odczucia ;]
Rozkruszyłem jedną tabletkę scopolanu i spaliłem z folii, od razu czując całkiem przyjemne efekty. A potem 150mg kody mnie wymiotło. Bardzo mocna euforia, szczególnie jak na taką dawkę, podejrzewam, że przy większych jest masakra... jedyne minusy to senność (ale nie taka mocna jak po np. miksie kody, pabialginy i alko) i suchość w ustach... ale guma do żucia + jakiś kremik załatwia sprawę... także polecam wzmacnianie kody skopolaminą!
Biorę kodę częściej lub rzadziej od 1,5-2 lat i fakt, że 150mg nadal mnie potrafi dobrze zrobić, ale nie tak!, jak dla mnie to najlepszy "podbijacz", chociaż faza nabiera lekkiej nutki psychodeli, co może komuś nie odpowiadać.
ja po wciągnięciu 3 scopolanów pokruszonych miałem lekką euforię, nawet bez kody. chodzi o ominięcie wątroby. podanie i.v. też by pewno zadziałało.
Ale jeśli miało by nieźle działać wciągane to rzeczywiście wolałbym się nie truć świństwem z palonych tabletek tym bardziej folii aluminiowej.
spływ tylko obrzydliwy jest, fuj
Ja raz zjadłem 40mg przed 450mg kody. Nie poczułem wzmocnienia, a na fazie przyjarałem jednewgo tabsa ;P i na pewno poczułem 'coś', chyba to uczucie półsnu najlepiej to określa. Nie wiem czy to wzmocnienie, ale całkiem przyjemna zmiana.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.