Wiem że 2c-e jest unscheduled w stanach, jak to jest z 4-ho-met?
I jeszcze jedno: czy jeśli są to dragi unscheduled to moge je bez problemu przewieźć, bo na lotnisku mogą o nie zapytać?
PS. Może już ktoś z was był na tym festiwalu?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Na lotnisku jeśli znajdą 2c-e to masz przypał na 110%(stodziesięć). W USA nie zajmują się posiadaczami(jak ktoś mieszka w usa to może potwierzić/zaprzeczyć), kupisz na festiwalu tyle dragów ile będziesz chciał
2c-e jest analogiem nielegalnego 2c-i, więc może być sprzedawany/posiadany jedynie, jeśli ma mieć nienarkotyczne zastosowanie, np. do badań.
4-ho-met nie jest nielegalny, nie wiem czy jakieś substancje nielegalne są strukturalnie zbliżone do niego.
So enjoy life, you only get one
jeśli jest brane podobne działanie, to powinni się bezproblemowo dojebać do jwh-018, a tak łatwo im nie poszło i teraz delegalizują w poszczególnych stanach.
So enjoy life, you only get one
Inna sprawa nie oszukujmy sie, przewiesc ilosc proszku (100mg do 5g) jest dziecinie prosto i wykrycie rowna sie prawie zero :-D
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.