Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy narkotyzowanie zwierzat uwazasz za przestepstwo?

Czas głosowania minął 19 kwietnia 2010

Tak
47
42%
Nie
64
58%

Liczba głosów: 111

ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Witam! Nie widzialem podobnego tematu wiec stworzylem ten. Czy ktos pali ze swoimi zwierzatkami? Jakich sposobow uzywacie? Jakie byly reakcje waszych podopiecznych?
Życie idioty to nie bułka z masłem..
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Mój kumpel miał (ma ?) psa z którym często 'jarał'. Owe jaranie polegało na tym, że każdy buch pochłonięty przez nas, zostawał później wypuszczany pieskowi w pysk. Nie powiem, kundelek zachowywał się trochę inaczej, był taki nierozgarnięty. Słyszałem również (nie było mnie przy tym), że przyjął dwa razy jakieś piguły. Raz całą i raz połowę. Klata podobno nieziemsko mu chodziła.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 3 / 0
Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..

Ja swojemu czasem chuchne dymem ;) ale raz, góra dwa i potem obserwuję różne dziwne zachowania.

Aa i brat ma 2 koty, czasem też jak się zajebią oparami to robią różne dziwne rzeczy, ponoć wiele ich tak nauczył, a na zajebce lubią aportować zwinięty papierek, który często jest wrzucany na różne wysokie meble.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010 przez Narkotykowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
https://hyperreal_upp
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Narkotykowiec pisze:
Znajomy kiedyś dał swojemu kundlowi 30akodinów, pies wybiegł z podwórka (furtka była uchylona) czego nigdy nie robił, i nie wracał parę dni..
Ciężko mi uwierzyć że jakikolwiek pies to przeżył, a tym bardziej, że mógł się po tym ruszać.
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 143 / 3 / 0
Jezus pisze:
Narkotykowiec pisze:
Ciężko mi uwierzyć że jakikolwiek pies to przeżył, a tym bardziej, że mógł się po tym ruszać.
Ewentualne buchy z psami są imo jeszcze do przyjecia, niech czworonóg ma coś z życia, ale faszerowanie pupili pigułami czy akodinami zalatuje troche patologią.
Nie widziałem tego naocznie, ale ten znajomy fakt; patologia, do tego na wsi i jest troche poryty. Zdarzenie potwierdzili mi inni znajomi też tam mieszkający, im akurat wierze na słowo bo są normalni ;)
https://hyperreal_upp
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Dla mnie to w ogole patologia lekka, po co meczyc biedne zwierzeta, z jaraniem to jeszcze jakos przejdzie, ale z reszta to juz glupota, krzywde mozna zrobic nawet niechcacy i piesek odwali kite

A co do acodinu to za cholere w to nie uwierze
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2010 przez fever ray, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Chciałbym widzieć tego pieska, jak ze smakiem wpierdala Acodin. Ciekawe czy stawiał opór ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Procentee pisze:
Chciałbym widzieć tego pieska, jak ze smakiem wpierdala Acodin. Ciekawe czy stawiał opór ?
I na pewno przepił Coca-colą :finger:

Mialem chomika-zdechła
Miałem 2 papugi- też zdechły.

Nie zdołałem się z nimi podzielić żadnymi narkotykami

Ale co jak co to chętnie bym się z papugą podzielił marihuaną- i bez tego potrafią się dziwnie zachowywać :-D
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
jaram spsem.
a jak typ zmusil psa zeby zjadl 30 gorzkich jak kurwamacica tabletek, to nie rozumiem
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
amfetamina w akwarium.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.