: 0 rycia mozgu
: bez zejscia (badz delikatny spadek energii, napewno: 0 paranoii, depresjii, psychoz)
: legalne w UK, Polsce
: spisz po tym
: trzyma od 6 - 12h
efedryna na mnie juz nie dziala
moze byc to drug z kategorii rc
najlepiej, aby efekty byly mocne: 'podniesienie motywacji, koncentracji, "CHEC DO ROBIENIA CZEGOS", skupienie'
Tylko, że kawa nie trzyma długo jak się ją często pije. Ja polecam miks ]
Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
Natomiast rok temu na sesji katowałem się efedryną, energetykami (tauryna + kofeina) i kawą. Miałem dwa warunki, ahaha. ;]
Redeemer666 pisze: Próbowałeś kiedyś sztucznych witamin? typu Special two? jest to suplement wszystkich potrzebnych witamin, resztę wysikuje się w postaci żółto-zielonego moczu. Ja biorę to kilka tygodni i mam również energię na cały dzień.
skąd można wytrzasnąć MDPV i alfa -PPP ? Słyszałem, że w działaniu te substancje przypominają amfetaminę. Jakie są skutki uboczne ich przyjmowania ? Czy są to substancje w miarę nieszkodliwe, tak jak efedryna ?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.