w jakich miastach suboxone juz wprowadzono ? pan kodeina brauniasz od siedmiu bolesci ma cos w opisie ale nie chce powiedziec.
ktos wie w jakich miastach substytucja taka jest wprowadzona ew. gdzie lekarze wypisuja to?
albo czy w ogole jest w polsce dostepny, bo ustawa niby dawno a dalej gowno w paczce...
ja wiem, ze krakau robi zapisy ale funduszy nie ma i wro tak samo
u mie na slunsku hanysy na syropie cisna, ja ?
wiec prosze o info bo szukam drogi i nie znajduje jej w sercu
calusy
Więc Codeine od ponad miesiąca jest na Subuxonie. Ostatnio zwiększyli mu dzienną dawke z 10 do 16 mg. Mówił że w Warszawie są podobno cztery programy z Subuxonem. Nie ma dostępu do neta więc narazie nie będzie pisał na forum. Chciałby też wszystkich pozdrowić.
P.S.
Gdyby ktoś ewentualnie miał pytania do niego to niech pisze tutaj, a ja postaram sie go zapytać i napisze co odpowiedział. /pzdr
braz na klatce z sreberka
koszt uczestnictwa w zajeciach wiadomy uczeszczajacym
jak nie ma koda albo trapmki
program trwa zniwa da
daj znac zenek666
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.