w jakich miastach suboxone juz wprowadzono ? pan kodeina brauniasz od siedmiu bolesci ma cos w opisie ale nie chce powiedziec.
ktos wie w jakich miastach substytucja taka jest wprowadzona ew. gdzie lekarze wypisuja to?
albo czy w ogole jest w polsce dostepny, bo ustawa niby dawno a dalej gowno w paczce...
ja wiem, ze krakau robi zapisy ale funduszy nie ma i wro tak samo
u mie na slunsku hanysy na syropie cisna, ja ?
wiec prosze o info bo szukam drogi i nie znajduje jej w sercu
calusy
Więc Codeine od ponad miesiąca jest na Subuxonie. Ostatnio zwiększyli mu dzienną dawke z 10 do 16 mg. Mówił że w Warszawie są podobno cztery programy z Subuxonem. Nie ma dostępu do neta więc narazie nie będzie pisał na forum. Chciałby też wszystkich pozdrowić.
P.S.
Gdyby ktoś ewentualnie miał pytania do niego to niech pisze tutaj, a ja postaram sie go zapytać i napisze co odpowiedział. /pzdr
braz na klatce z sreberka
koszt uczestnictwa w zajeciach wiadomy uczeszczajacym
jak nie ma koda albo trapmki
program trwa zniwa da
daj znac zenek666
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.