w jakich miastach suboxone juz wprowadzono ? pan kodeina brauniasz od siedmiu bolesci ma cos w opisie ale nie chce powiedziec.
ktos wie w jakich miastach substytucja taka jest wprowadzona ew. gdzie lekarze wypisuja to?
albo czy w ogole jest w polsce dostepny, bo ustawa niby dawno a dalej gowno w paczce...
ja wiem, ze krakau robi zapisy ale funduszy nie ma i wro tak samo
u mie na slunsku hanysy na syropie cisna, ja ?
wiec prosze o info bo szukam drogi i nie znajduje jej w sercu
calusy
Więc Codeine od ponad miesiąca jest na Subuxonie. Ostatnio zwiększyli mu dzienną dawke z 10 do 16 mg. Mówił że w Warszawie są podobno cztery programy z Subuxonem. Nie ma dostępu do neta więc narazie nie będzie pisał na forum. Chciałby też wszystkich pozdrowić.
P.S.
Gdyby ktoś ewentualnie miał pytania do niego to niech pisze tutaj, a ja postaram sie go zapytać i napisze co odpowiedział. /pzdr
braz na klatce z sreberka
koszt uczestnictwa w zajeciach wiadomy uczeszczajacym
jak nie ma koda albo trapmki
program trwa zniwa da
daj znac zenek666
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.